Behandeling rimpels op het voorhoofd | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Behandeling rimpels op het voorhoofd | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Behandeling van de voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels


Horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen, bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Het gevolg is een lijn in de huid van het voorhoofd, in de meeste gevallen zelfs meerdere lijnen. Hoe vaker je de wenkbrauwen optrekt, des te dieper de lijntjes in het voorhoofd worden.

voorhoofdrimpel

Behandeling van de voorhoofdrimpels

Bij de jonge en elastische huid trekken deze lijntjes nog vanzelf weg bij ontspanning van de voorhoofdsspier. Bij het ouder worden van de huid blijven de voorhoofdsrimpels steeds duidelijker in de huid staan.

Door een spierontspannende behandeling met Botox® kunnen de voorhoofdsrimpels worden gecorrigeerd, verzacht en voorkomen. Bij deze behandeling kunnen wij er eveneens voor zorgen dat de wenkbrauw aan de zijkant iets omhoog komt, een zogenaamde wenkbrauwlift. Het resultaat is een zichtbaar gladdere huid en jongere uitstraling!

Bij dikke, diepe groeven in het voorhoofd is het ook mogelijk om deze lijnen verder te vervagen met behulp van een Teosyal hyaluronzuur filler. Indien de storende rimpels met name boven de buitenzijde van de wenkbrauwen zitten, dan gaat de voorkeur eveneens uit naar een behandeling met Teosyal® hyaluronzuur filler.

Wat is Botox®?

Sinds de jaren 90 wordt Botox® (botuline toxine) voor cosmetische doeleinden gebruikt. Botox® wordt overigens al veel langer toegepast door neurologen en oogartsen om spastische spieren te verslappen.
Botox® heeft een ontspannend effect op de dynamische rimpels in uw gezicht en kan deze verminderen en voorkomen. Ook bij hoofdpijnklachten en overmatig transpireren zorgt Botox® voor een verminderde spieractiviteit en een duidelijke afname van uw klachten. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit onder de huid weer toe en herstelt volledig. Herhaalde behandelingen zijn dus nodig voor het behoud van het effect.

Wat houdt de behandeling in?

De Botox® behandeling bestaat uit een aantal injecties en wordt als niet pijnlijk ervaren. Er wordt geen verdoving toegepast, de injectienaald is namelijk heel fijn en de behandeling duurt slechts enkele minuten. Wel kan de huid gekoeld worden voor de behandeling om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Na de Botox® behandeling kan er tijdelijk wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring te zien zijn rondom de injectieplaats. In de meeste gevallen is na 20 minuten niets meer te zien van uw behandeling. Voor een steeds mooier en langduriger resultaat adviseren wij u de behandeling te herhalen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor de behandeling van de voorhoofdrimpel in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling van de voorhoofdrimpels bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.

Behandelgebieden Botox®

Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen die met behulp van Botox® worden uitgevoerd.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij u graag meer vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Tijdens dit consult beantwoorden wij uw vragen en bespreken we graag welke behandeling voor u het meest geschikt is. Wilt u direct de behandeling boeken? Kies dan in het menu van onze online agenda voor Medische-cosmetische behandelingen > Behandeling met botox. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud