Huidversteviging Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Huidversteviging Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Wat wij behandelen

Huidverstevigende behandelingen

Heeft u interesse in behandelingen voor een strakkere huid?

Wanneer u toe bent aan een behandeling voor huidversteviging bent u bij schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic uit het Zuid-Hollandse Gorinchem aan het juiste adres! De schoonheidsspecialisten van BodyEsthetics Beauty Clinic bieden effectieve behandelingen-en producten voor huidversteviging aan die zorgen voor een strakkere huid. Daarnaast dragen deze behandelingen ook nog eens bij aan huidverbetering. Uw huid zal de extra kracht krijgen die hij zo hard nodig heeft, zodat uw huid weer zal stralen. Uw huid is immers uw visitekaartje, daarom is het van belang om de benodigde aandacht te besteden aan de huid.
 

Behandelingen voor huidversteviging bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Heeft u huidproblemen en is uw huid toe aan een verstevigende behandeling? Deze huidverstevigende behandelingen die door specialistes uitgevoerd worden, kunnen uw huid net die extra oppepper of extra kracht geven. Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor cosmetische huidverbetering en voor medisch-cosmetische huidverbetering. Daarbij heeft u de keus uit een aantal behandelingen die voor huidverbetering zullen zorgen. Onder cosmetische huidverbetering vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.

Endermologie lipomassage
Endermologie® lipomassage

Door een mechanische bindweefselmassage wordt de huid verstevigt, cellulite vermindert en de lymfedrainage gestimuleert, zodat de afvalstoffen het lichaam snel kunnen verlaten.

Fillers
Fillers

Behandeling door middel van injectables met hyaluronzuur bij rimpels en voor volumenherstel in het gezicht en de lippen.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de algehele conditie van de huid, hals en de kaakcontour. Tijdens deze massage wordt de huid intensief gemasseerd. Het resultaat? Een stevigere huid en minder diepe lijnen. Ook zijn rimpels, kraaienpootjes en littekens minder zichtbaar.
Met hele kleine naaldjes worden openingen in de huid gemaakt. De naaldjes komen vibrerend op de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Elastine en collageen worden weer aangemaakt. De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt egaler. Ook kunnen fijne lijntjes en rimpel verminderen of compleet verdwijnen én kunnen poriën verkleinen.
Uw huid verstevigt door een mechanische bindweefselmassage. Cellulite vermindert en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam snel en gemakkelijk verlaten. De organische functies worden hersteld en geactiveerd.Door middel van injectables met hyaluronzuur kunnen rimpels verholpen worden en krijgen het gezicht en de lippen meer volume. Hyalonzuur zorgt er voor dat de huid meer vocht kan vasthouden. Door deze filler worden statische rimpels opgevuld en kan het volume in delen van het gezicht hersteld worden.

Waarom een huidsverjongingsbehandeling van BodyEsthetics?

Wanneer u voor een huidverjongingsbehandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Totaalpakket: alles onder één dak
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor huidverjonging in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Is uw huid toe aan één van onze behandelingen die bijdragen aan huidverjonging? Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier of reserveer online uw behandeling! Dankzij huidverjonging ziet uw huid er uit als vroeger. Volumineus en stralend! Precies zoals u wenst.

Terug naar de inhoud