Behandeling met Teosyal fillers | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Behandeling met Teosyal fillers | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Behandeling met hyaluronzuur fillers

WAT IS EEN FILLER ?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden.

Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.


fillers

Hoe werkt een filler?

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd.

Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.

WAT HOUDT EEN FILLER BEHANDELING IN


Om een optimale veiligheid te waarborgen werkt onze cosmetische arts enkel met fillers van Teosyal en Juvederm. Dit zijn beiden A-kwaliteit fillers met FDA approval. Deze Amerikaanse instantie staat bekend om de zeer strenge regelgeving omtrent medische hulpmiddelen.

Indien u meer informatie wil over wat fillers voor u kunnen betekenen, maak dan direct een afspraak!

Waarvoor worden fillers toegepast?


Wallen en donkere kringen

Een speciaal ontwikkelde filler (Redensity II) geeft plaatselijk meer volume ter hoogte van de traangootjes en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

Lippen

Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden.

Afhangende mondhoeken

Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Neuscorrectie

De neus heeft een prominente plek in uw gezicht. Bij een storende bobbel in de neusbrug, een plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt kunnen fillers uw neus corrigeren.

Ingevallen wangen

Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.

Neusliplijn

Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift

Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Holle slapen

Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.

De handen

Met behulp van fillers kan het volume onder de handhuid worden hersteld. De handen krijgen een jongere en zachtere uitstraling.

Verstrakking van de kaaklijn

Voor het verstrakken van de kaaklijn geeft een liquid facelift het beste resultaat. Daarbij kan extra vulling langs de kaaklijn en in de marionetlijnen zorgen voor verbluffende resultaten bij het corrigeren van uw gezichtscontouren.

Resultaten die met fillers bereikt kunnen worden


lipvoorenna
Lippen

Veel gestelde vragen


Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na het plaatsen van een filler op basis van hyaluronzuur is het van belang om de eerste 14 dagen blootstelling aan hitte te voorkomen. In deze periode wordt zonnebaden, zonnebank en sauna bezoek afgeraden. Daarnaast mag u in deze periode geen gezichtsbehandelingen ondergaan.

Zijn er geneesmiddelen die ik niet mag gebruiken?

Voorafgaand aan de behandeling vragen wij u naar het gebruik van medicatie. De meeste medicijnen vormen geen probleem voor het plaatsen van een filler. Bij het gebruik van bloedverdunners moet u wel rekening houden met een verhoogd risico op blauwe plekken.

Na hoeveel tijd kan ik weer gaan werken?

In principe mag u direct na de behandeling weer gaan werken. De meeste mensen kiezen ervoor om pas de dag na de behandeling met een filler weer aan het werk te gaan.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien na het plaatsen van een filler.

Krijg ik littekens na de behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens na een inspuiting met Teosyal fillers.
Wordt deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Behandelingen met fillers worden niet vergoed door zorgverzekeraars.
TARIEVEN

Het gaat hier om vanaf prijzen. Enkel tijdens een intake kan een juiste inschatting gemaakt worden van de benodigde hoveelheid en het meest geschikte materiaal.

Filler frons
€ 255
Filler voorhoofdlijnen
€ 255
Filler kraaienpootjes
€ 320
Filler slapen
€ 480
Filler jukbeenderen
€ 480
Filler wangen

€ 480
Filler lachlijntjes wangen

€ 405
Filler neusliplijn

€ 405
Filler marionetlijnen

€ 440
Filler lipcontour subtiel

€ 255
Filler lipvolume subtiel
€ 255
Filler lipcontour en lipvolume
€ 405
Filler lijntjes rond de mond
€ 405
Filler kin correctie
€ 480
Filler kaaklijn
€ 480

Behandeling met fillers in Gorinchem

Bij een behandeling met fillers zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde betreft de behandeling. Uw gezicht laten behandelen is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. liquid facelift behandeling de ervaringen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.

Afspraak maken voor behandeling met fillers in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling met fillers bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud