Liquid facelift met Teosyal | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Liquid facelift met Teosyal | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Liquid facelift in Gorinchem

Liquid facelift


De Liquid Facelift is een behandelplan waarbij injectables en huidverbetering gecombineerd worden om te zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Voor deze "facelift" hoeft u dus niet geopereerd te worden. De behandeling vraagt om een op maat gesneden plan van aanpak.
liquid facelift

Wat houdt een liquid facelift behandeling in?


Bij de Liquid Facelift worden vier elementen beoordeeld en, afhankelijk van uw gezicht, aangepakt:
Met behulp van Botox® kan de mimiek in uw gezicht in balans worden gebracht. Zo kan een boze, norse blik worden verzacht door het behandelen van de fronsspier.

Lijntjes en rimpels kunnen worden opgevuld met Teosyal, een filler op basis van hyaluronzuur, vitaminen, anti-oxidanten, mineralen en aminozuren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld diepe traangootjes, afhangende mondhoeken of een versterkte neusliplijn gecorrigeerd en verzacht worden.

Met de dikkere materialen van Teosyal worden de contouren en vorm van het gezicht hersteld. De jukbeenderen en wangen worden weer voorzien van volume, wat een mooi liftend effect teweeg brengt. Volumeherstel zorgt tevens voor een correctie van een iets uitgezakte kaaklijn.

Aan de hand van uw huidconditie wordt een plan opgesteld voor de revitalisatie van uw huid. Het verbeteren van een droge of vette, doffe en/of grauwe huid kan o.a. door Dermapen 4 microneedling, peelings, microdermabrasie, de vitamineproducten van Environ en DP Dermapen Dermaceuticals. Huidverbeterende voedingssupplementen en voedingsadviezen.

Het resultaat van een Liquid Facelift blijft u gemiddeld anderhalf tot twee jaar zien. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid en soort behandelingen die u nodig heeft. De prijzen beginnen vanaf € 900,- bij iemand die nog niet veel volume verloren heeft. Uw gezicht en eigen wensen spelen een grote rol bij het opstellen van een passend behandelplan. Tijdens een adviesgesprek worden alle mogelijkheden uitgebreid met u besproken. Wij zullen dan zorgvuldig kijken naar uw gezicht, mimiek en uitstraling om tot een natuurlijk en mooi resultaat te komen.

Liquid facelift behandeling in Gorinchem

Bij een liquid facelift behandeling zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde betreft de behandeling. Uw gezicht laten behandelen is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. liquid facelift behandeling de ervaringen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor een liquid facelift behandeling in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de liquid facelift bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud