Behandeling van wallen en donkere kringen – Met Teosyal | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Behandeling van wallen en donkere kringen – Met Teosyal | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Behandeling van wallen en donkere kringen in Gorinchem

Wallen en donkere kringen

Wallen en/of donkere kringen geven u een vermoeide uitstraling. Met behulp van Teosyal, een filler op basis van hyaluronzuur, vitaminen, anti-oxidanten en aminozuren, kunnen wij dit gebied voor u opfrissen.

Een diepe traangoot kan het effect van een donkere kring of donkere cirkels onder de ogen geven. De traangoot is het holle gebied tussen het onderooglid en de wang. Indien deze wordt opgevuld met Redensity II, een filler die speciaal ontwikkeld is voor het gebied onder de ogen, ontstaat een mooie en zachte overgang. Uw donkere kringen en vermoeide uitstraling vervagen gedurende 12 tot 15 maanden.
wallen en donkere kringen

Behandeling van wallen en donkere kringen (traangoot)

Wallen en/of donkere kringen geven u een vermoeide uitstraling. Met behulp van Teosyal fillers kunnen wij dit gebied voor u opfrissen.

Een diepe traangoot kan het effect van een donkere kring of donkere cirkels onder de ogen geven. De traangoot is het holle gebied tussen het onderooglid en de wang. Indien deze wordt opgevuld met Redensity II, een filler die speciaal ontwikkeld is voor het gebied onder de ogen, ontstaat een mooie en zachte overgang. Uw donkere kringen en vermoeide uitstraling vervagen gedurende 12 tot 15 maanden.

Een ander veelvoorkomend probleem is het krijgen van ‘zakjes’ onder de ogen. Wallen kunnen worden veroorzaakt door een huidoverschot of uitpuilende vetpockets, deze ‘echte’ wallen behoeven een chirurgische correctie. Vaak zijn de zakjes echter het gevolg van een afvlakking van uw jukbeen. Door botresorptie, vet- en collageenverlies kan uw jukbeen achter het onderooglid komen te liggen en worden de zogenaamde zakjes onder de ogen zichtbaar. Met behulp van Teosyal Ultra Deep kunnen wij uw jukbeenvolume herstellen en krijgt u een uitgeruste en gezonde blik.

Wat zijn fillers?

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur met waterbindende eigenschappen. Hyaluronzuur is een substantie die van nature in de huid voorkomt. Teosyal geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen.

Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten. Teosyal bevat ernaast anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de conditie van de huid verbeteren.

Wat houdt de behandeling in?

Bij een behandeling met Teosyal fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. De fillers bevatten lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!
Met Teosyal injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.
Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

Behandeling van wallen en donkere kringen ervaringen

Bij de behandeling met fillers zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde betreft de behandeling van wallen en donkere kringen. Uw gezicht laten behandelen met fillers is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. behandeling van wallen en donkere kringen de ervaringen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor de behandeling van wallen en donkere kringen in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling van wallen en donkere kringen bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.
  
Wilt u direct de behandeling boeken? Kies dan in het menu van onze online agenda voor Medische-cosmetische behandelingen > Behandeling met fillers. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud