Naaldloze mesotherapie voor huidverbetering - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Naaldloze mesotherapie voor huidverbetering - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen
Skin micromassage

Wat is skin micromassage ?

Skin micromassage is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van ultrageluid. Met dit systeem kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt deze methode met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering (anti-aging).

Naaldloze mesotherapie

Hoe werkt de skin micromassage behandeling?

Doordat de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt (van de afzettingen aan de celmembranen), heeft dit als voordeel dat de huid beter gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen onttrekken namelijk vocht aan het weefsel. Door de micromassage ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Bovendien wordt de bloedcirculatie verbeterd en er komt een effectieve drainage tot stand.

Hoe vaak moet ik de skin micromassage ondergaan?

De skin micromassage behandeling kan enkel of in kuurverband worden toegepast en is voor alle huidtypen geschikt. Voor een echte verbetering van de huidconditie is een kuur noodzakelijk. De kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen.

Wat doet de behandeling?

Verschillende indicaties kunnen worden verholpen cq. verbeterd.

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Roodheid en couperose
  • Littekens
  • Vochtwallen

Daarnaast zorgt de skin micromassage voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. Voor huidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk.

Hoe verloopt een skin micromassage behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna een peeling op de huid wordt aangebracht. Tijdens de behandeling wordt een vitamine- en/of hyaluronzuurserum aangebracht en in de huid gebracht middels een ultrageluid apparaat. U voelt een lichte warmte op de huid ontstaan. Daarna volgt een intensief verzorgend masker. Afsluitende verzorging afgestemd op de huidconditie en aanbrengen van een sun block.

De kosten van een Skin micromassage


Skin micromassage intensief
Reiniging, intensieve peeling aangepast aan de huidconditie, ultrageluidsbehandeling, kalmerend hyaluronzuurmasker 60 min: € 120

Genoemde prijzen zijn
per behandeling.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud