Uw schoonheidsspecialiste in Gorinchem | BodyEsthetics - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Behandelingen

De schoonheidsspecialiste in Gorinchem

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Gorinchem die schoonheidsbehandelingen uitvoert die uw huidconditie verbeteren? Dan bent u bij de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem op het juiste adres! BodyEsthetics Beauty Clinic biedt u een totaalpakket aan hoogwaardige gezichts- en lichaamshandelingen aan die er voor zorgen dat uw huid verbetert en verjongt.

klantenreviews
”Vriendelijk ontvangst, super fijne behandeling, goede producten tijdens de behandeling en indien gewenst ook goed advies van fijne producten voor thuis!”De behandelingen van de schoonheidssalon in Gorinchem

Bij de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor allerlei cosmetische schoonheidsbehandelingen. Voordat de schoonheidsspecialiste begint met het uitvoeren van de cosmetische schoonheidsbehandeling, voert deze een deskundige en uitvoerige huidanalyse uit. Deze huidanalyse kan bijvoorbeeld huidproblemen bevestigen of een eventuele te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit van de huid in kaart brengen. Aan de hand van de uitkomsten van deze grondige huidanalyse kan er een behandelplan worden opgesteld. Pas wanneer de schoonheidsspecialiste van BodyEsthetics weet wat de conditie van de huid is, kan bepaald worden welke behandeling ze zal uitvoeren.

Bij de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor de volgende cosmetische schoonheidsbehandelingen:

 
Skin Specialist huidanalyse

Skin Specialist huidanalyse


Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid is het begin van een optimale huidconditie. Een juiste huidanalyse kan bijvoorbeeld uw aanwezige huidproblemen bevestigen, maar kan tevens voor u niet zichtbare problemen zoals een te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit in kaart brengen.
bindweefselmassage

Bindweefselmassage


Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.
Valmont celtherapie

VALMONT celtherapie behandelingen


Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.
Microneedling

Microneedling


Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze mesotherapie


Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.
Environ skincare

ENVIRON® Vitamine Skincare behandelingen


Environ® biedt u een progamma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor vrouwen en mannen, alle huidtypes en -condities voor elke leeftijd en elk levensstadium.
Peelings

Peelings


Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.
Microdermabrasie

Microdermabrasie


Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.
huidproblemen

Probleemhuiden (acne, rosaccea)


Behandeling van probleemhuiden (acne, rosaccea).
Endermologie

Endermologie® lipomassage


Endermologie® is een mechanische bindweefselmassage. Hierbij wordt de huid verstevigt, cellulite vermindert en de lymfedrainage gestimuleert, zodat de afvalstoffen het lichaam snel kunnen verlaten.
Cavitatie

C-CAV Pro cavitatie (ultrageluid)


Behandeling van plaatselijk vet, striae en cellulite door middel van cavitatie (ultrageluid).
Optionele extra's en harsen

Optionele extra's en harsen


Naast onze gespecialiseerde behandelingen kunt u ook terecht voor aanvullende behandelingen zoals epileren, verven wenkbrauwen en/of wimpers en ontharing door middel van hars.
Pedicure

Pedicure by O.P.I.


Je voeten maken elke dag heel wat mee en verdienen dus ook wat extra aandacht. De Pedicure by O.P.I behandelingen bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.
Gelcolor

Gelcolor by O.P.I.


Langhoudende nagellak die 14 dagen blijft zitten. Draagt als een gel maar ziet eruit als een nagellak. Gemakkelijk te huis te verwijderen.
Manicure

Manicure by O.P.I.


Met de exclusieve Manicure by O.P.I lijn kun je jezelf verwennen met een cosmetische manicurebehandeling. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige O.P.I Pro Spa producten. U handen worden optimaal verzorgt met de allerbeste anti-aging producten uit ons assortiment!

Over schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan een standaard schoonheidssalon in Gorinchem. Bij deze schoonheidssalon kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zo kunt u bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht voor schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, voor huidverbetering en huidverjonging! Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Dankzij deze samenwerking kunt u in deze schoonheidssalon ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat u er op een natuurlijk manier jonger uit kunt zien.

Bent u toe aan een ontspannende spa en wellness behandeling? Dan bent u bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem aan het juiste adres. U kunt bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht voor alles wat maar te maken heeft met schoonheid. Boek een behandeling en laat u verwennen door de schoonheidsspecialistes van schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic.

Ook op medisch-cosmetisch gebied biedt BodyEsthetics Beauty Clinic vele behandelingen aan:

> Fillers
> PRP Plasmalift
> Silhouette soft® draadlift
> Aqualyx® (plaatselijk vet)
> Regenera Activa® (tegen haarverlies)
> IPL (laserontharing)
> D.A.S. medical® (fibromen en huidoneffenheden)

BodyEsthetics Beauty Clinic is niet zoals de meeste schoonheidssalons. Dit is een schoonheidssalon die:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alles wordt aangeboden onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend is en eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Boek een behandeling bij de schoonheidssalon uit Gorinchem

Spreken de behandelingen van de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic uit het Zuid-Hollandse plaatsje Gorinchem u aan en wilt u uw huid en lichaam heerlijk laten verwennen? Reserveer dan online bij deze schoonheidsspecialistes in Gorinchem! Wilt u eerst meer weten over wat de specialisten van Body Esthetics Beauty Clinic voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ze op voor meer informatie door te bellen naar 0183-635357.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud