Neusliplijn | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Neusliplijn | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Diensten > Cosmetisch arts

Behandeling van de neusliplijn met Teosyal hyaluronzuur

Neusliplijn


De neusliplijn is de plooi die vanaf uw neusvleugels richting de mondhoeken loopt. Bij veel mensen is deze plooi al van jongs af aan zichtbaar. In de loop der jaren zakt het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden. Deze verzakking veroorzaakt een zwaarte in de wang ter hoogte van de neusliplijn. Het gevolg is een steeds dieper wordende lijn die bovendien kan gaan doorlopen richting de kaaklijn. Dit kan zorgen voor een zorgelijke, strenge of vermoeide uitstraling.


neusliplijn

Neusliplijn


In een relatief vroege fase ontstaat door het lachen een huidrimpel die op een bepaald moment niet meer verdwijnt. In dit geval kan de neusliplijn uitstekend worden behandeld met Teosyal Global Action. Tijdens de behandeling wordt de huidlijn direct onder plooi opgevuld waarbij het effect ongeveer 12 maanden zichtbaar blijft. Door een tijdige behandeling van deze huidlijnen wordt de vorming van diepere onomkeerbare rimpels voorkomen.

In een verder gevorderd stadium zullen fillers in de neusliplijn gecombineerd moeten worden met een herstel van het jukbeenvolume om een mooi herstel te krijgen van de natuurlijke en zachte contouren in uw gezicht.

Wat zijn fillers?

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur met waterbindende eigenschappen. Hyaluronzuur is een substantie die van nature in de huid voorkomt. Teosyal geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen.

Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten. Teosyal bevat ernaast anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de conditie van de huid verbeteren.

Wat houdt de behandeling in?

Bij een behandeling met Teosyal fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. De fillers bevatten lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!
Met Teosyal injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.
Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

Behandeling van de neusliplijn ervaringen

Bij de behandeling met fillers zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde betreft de behandeling van de neusliplijn. Uw gezicht laten behandelen met fillers is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. medisch-cosmetische behandelingen de ervaringen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor de behandeling van de neusliplijn in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.
  
Wilt u direct de behandeling boeken? Kies dan in het menu van onze online agenda voor Medische-cosmetische behandelingen > Behandeling met fillers. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.
Terug naar de inhoud