Lip fillers of injectables in Gorinchem | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Lip fillers of injectables in Gorinchem | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Lip fillers of injectables in Gorinchem en omgeving

Wilt u lip injectables in Gorinchem?

Lippen opvullen met filler kunt u op professionele en veilige wijze laten doen bij BodyEsthetics Beauty Clinic. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts die gespecialiseerd is in botox en fillers. Wij zorgen altijd voor een natuurlijk resultaat met lip fillers en gebruiken o.a. Teosyal® Hyaluronzuur voor onze filler behandelingen.

lipvoorenna
“Lip injectables bij BodyEsthics Gorinchem voor het beste resultaat!”

Lippen opvullen met fillers in Gorinchem

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder voor lip fillers. Onze artsen zijn ervaren specialisten die u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten van BodyEsthetics in Gorinchem:
 
  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niets moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.

Hoe werken lipfillers?

Met een filler in de lip kunnen uw lippen voller gemaakt worden door onze artsen, wat een mooi, sensueel en toch natuurlijk resultaat geeft. Lipfillers in Gorinchem kunnen eveneens gebruikt worden voor het vervagen van ‘lipsticklijntjes' (die lijntjes waarin uw lipstick kan uitlopen) of ‘rokerslijntjes' boven de lip. Naast deze cosmetische behandelingen zijn er nog meer gezichtsbehandelingen die onze artsen kunnen uitvoeren.

Waarom lipfillers?

Met lipfillers breng u meer volume aan in uw lippen en kun u de vorm van uw lippen accentueren. Als u bijvoorbeeld een vrij dunne boven- en/of onderlip heeft, dan kunt u door uw lippen te laten opvullen uw lippen meer in verhouding brengen met de rest van uw gezicht. Op deze manier geven de lipfillers juist een kloppend, natuurlijk effect aan uw voorkomen.
  
Lipfillers zijn een verfraaiing van de lippen. U kunt er daarnaast natuurlijk voor kiezen om uw lippen op te vullen in Gorinchem voor net even dat extra beetje volume in de lippen. Wij zorgen altijd dat dit nog steeds een natuurlijk mooi vol effect krijgt dat niet ‘té overdreven' is.

Verschil tussen botox en fillers

Fillers en botox zijn allebei injectables, maar toch zit er een groot verschil in. Ze gaan namelijk rimpels tegen op een verschillende manier. Fillers gaan rimpels tegen door ze op te vullen. Hierdoor is dit het meest effectief bij diepe rimpels. Hierdoor kan bijvoorbeeld de neusliplijn mooi weggewerkt worden met fillers.

Botox werkt rimpels weg door de spier om de rimpel te verslappen. Hierdoor krijgt de huid rust en trekt de rimpel na een paar dagen weg. Als er volume mist in de lippen wordt het aangeraden door de arts om fillers te gebruiken, maar als de lippen asymmetrisch zijn is botox de beste oplossing. Bij asymmetrische lippen zijn de spieren vaak de oorzaak. Om deze spieren te laten rusten is er botox nodig.

Goedgekeurde Teosyal hyalurozuur injectables

Er zijn verschillende redenen waarom onze artsen met injectables werken die gemaakt zijn van hyaluronzuur. Teosyal is een heldere gel die gemaakt is van biologisch afbreekbare, niet-dierlijke hyaluronzuur. Er zijn miljoenen behandelingen veilig en zonder problemen uitgevoerd. Teosyal heeft namelijk een FDA-goedkeuring. Hierdoor is het veilig in gebruik.

Voor en na

Bent u erg benieuwd naar lipfillers voor en na foto's? Logisch, want u wilt zekerheid hebben dat u verschil gaat zien en natuurlijk dat het resultaat mooi gaat zijn. Daarom laten we u graag voorbeelden zien van lipfillers voor en na resultaten van onze eerdere cliënten. Als u bij ons komt voor een intake over lipfillers, dan laten we u standaard voor en na foto’s zien van de behandeling met lipfillers. Bekijk hier op onze website alvast enkele resultaten na lipfillers met voor en na foto's.

Ervaringen met filler

Op onze website en tijdens een intakegesprek bij ons in de kliniek kunt u diverse voor en na foto's vinden van mensen die hun lippen hebben laten opvullen om meer volume te creëren. Hun ervaringen vind u ook online. Bij lippen opvullen zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde van de artsen betreft de lip injectable behandeling. Uw lippen opvullen in Gorinchem is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. ervaringen met lippen opvullen.\


“De ervaringen met fillers bij BodyEsthethics Gorinchem zijn altijd goed!”

 

Wat kost een lipfiller behandeling?

Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic voor succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Tijdens de intake nemen we de behandeling door. De cosmetische arts kan dan aangeven hoeveel de behandeling met filler ongeveer gaat kosten. De tarieven van de behandeling hangen namelijk af van de hoeveelheid die gebruikt gaat worden tijdens de behandelingen. De kosten van Teosyal hyaluronzuur fillers zijn vanaf € 200 euro.

Maak een afspraak voor lip fillers in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake' kiezen voor ‘Intake injectables'. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over lippen opvullen bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de cosmetische behandeling inhoudt.
 
Wilt u direct de cosmetische behandeling boeken of heeft u een vraag over de tarieven? Kies dan in het menu van onze online agenda voor cosmetisch arts > Behandeling met fillers of Intake > Intake Injectables. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud