Environ Skincare® Body care producten - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Environ Skincare® Body care producten - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Wilt u graag Environ producten aanschaffen? Als u een ervaren Environ gebruiker bent, kan dat in overleg.

Voor nieuwe klanten  bieden we de mogelijkheid voor een online huidanalyse. We adviseren u dan graag hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen en welke producten u erbij kunt gebruiken.

Vul  het online huidadvies formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Na het online consult kunt u huidverzorgende en huidverbeterende producten, die persoonlijk op uw huid afgestemd zijn, bij ons bestellen.

Bel ons op 0183-635357 of stuur een e-mail naar: info@bodyesthetics.nl

ENVIRON® BODY CARE

Ook de huid van het lichaam heeft nood aan dagelijkse verzorging. Blootstelling aan zon en andere externe factoren veroorzaken ook hier voortijdige veroudering. De huid wordt heel droog en ruw, vertoont rimpels en verslapping.

Environ® ontwikkelde een speciaal gamma ter verzorging van het lichaam. Wetenschappelijk onderzochte combinaties van antioxidanten, vitaminen en alpha hydroxy zuren verhogen het vochtgehalte, stimuleren de regeneratie van de huid en verstevigen het huidweefsel. Bovendien biedt Environ® ook oplossingen voor striemen en sinaasappelhuid.

  PRODUCTEN PRIJSLIJST:
    


   body gamma

   ENVIRON® BODY CARE Vitamin A, C & E Body Cream


   Beschrijving
   Deze voedende lichaamscrème verrijkt met vitaminen geeft de huid een gladde en zijdezachte textuur.

   Advies voor gebruik
   's Morgens en 's avonds na het reinigen rijkelijk aanbrengen op heel het lichaam.
   Voor een extra hydraterend effect deze crème mengen met AVST Hydrating Lotion.

   * Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat een zonbescherming om de actieve ingrediënten te beschermen, niet om de huid tegen de zon te beschermen. Gebruik zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

   Actieve ingrediënten
   • Vitamine A (Retinyl Palmitaat): normaliseert alle cel- en huidfuncties
   • Vitamine C (Ascorbyl Tetra Isopalmitaat): sterk antioxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt haarvaten, verbleekt pigment
   • Vitamine E, Provitamine B5: antioxidanten, hydrateren
   hand en nail cream

   ENVIRON® BODY CARE Vitamine A,C,E enhanced body oil


   Beschrijving
   Deze ultrafijne olie met een zeer hoge concentratie vitamine A en essentiële antioxidanten helpt om de droge en door zon beschadigde huid te voeden en te dynamiseren. Is ook aanbevolen voor de verzorging van littekens en striemen.

   Advies voor gebruik
   ’s Morgens en ’s avonds na het reinigen Vitamin A, C & E Enhanced Body Oil op het volledig lichaam aanbrengen, eventueel op een vochtige huid voor een betere opname en verdeling van het product.

   Voor een extra hydraterend effect, de olie mengen met AVST Hydrating Lotion. Dit product mag ook gecombineerd worden met Vitamin A, C & E Body Cream.

   Voor de beste resultaten is het aanbevolen om dit product te gebruiken in combinatie met de Body Roll-CIT™.

   Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat een zonbescherming om de actieve ingrediënten te beschermen, niet om de huid tegen de zon te beschermen. Gebruik zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

   Actieve ingrediënten
   • Vitamine A (Retinyl Acetaat): normaliseert alle cel- en huidfuncties
   • Vitamine C (Ascorbyl Tetra Isopalmitaat): sterk antioxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt haarvaten, verbleekt pigment
   • Vitamine E: antioxidant
   • Rozemarijn extract: flavonoïde, antioxidant
   • Jojoba zaadolie: kalmeert de gevoelige huid

   enhanced ace olie

   ENVIRON® BODY CARE Hand and Nail Cream


   Beschrijving
   Hand and Nail Cream is een crème voor de verzorging en behandeling van de handen en de nagelriemen. Deze crème zal de huid hydrateren, verzachten en verzorgen.

   Advies voor gebruik
   De crème zo vaak als nodig royaal op handen en nagelriemen aanbrengen.

   Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat geen zonbescherming. Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

   Actieve ingrediënten
   • Provitamine B5, Vitamine E: antioxidanten, hydrateren
   • Minerale olie: uiterst geraffineerd, hydrateert, voedt, beschermt

   hand nail cream

   ENVIRON® BODY CARE Body Profile


   Beschrijving
   Modellerende gel voor het lichaam die de sinaasappelhuid een gladder en strakker uitzicht geeft en de huidconditie verbetert.

   Advies voor gebruik
   Body Profile ’s morgens en ’s avonds na het reinigen op de probleemzones zoals dijen, armen en buik aanbrengen. Voor extra voeding en hydratatie vervolgens het Environ® lichaamsproduct van uw voorkeur gebruiken.
   Dit product mag gebruikt worden in combinatie met Body Roll-CIT™ om de opname van de ingrediënten te bevorderen.

   Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat geen zonbescherming. Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

   Actieve ingrediënten
   • Algenextract: hydrateert, verbetert de huidstevigheid en -elasticiteit
   • Paullinia Cupana zaadextract (Guarana): bevat een hoge concentratie cafeïne, stimuleert de microcirculatie, remodelleert en verstevigt
   • MyricelineTM: botanisch extract van Myrica Cerifera (wasgagel), remt de vorming van vetcellen en de opstapeling van vetten af en stimuleert de afbraak van vetten
   • Rozemarijn extract: antioxidant
   body profile

   ENVIRON® BODY CARE Derma-Lac Lotion


   Beschrijving
   Deze licht geurende lichaamslotion op basis van melkzuur helpt bij het intens hydrateren van de huid en het egaliseren van ongelijkmatige teint. Door de licht exfoliërende werking wordt de huid gladder en zachter ook op voeten, ellebogen en knieën.

   Advies voor gebruik
   Hydrating Lotion gemengd met uw Environ Vitamin A, C & E Body Cream of – Oil op heel het lichaam aanbrengen. ‘s Morgens en/of ‘s avonds gebruiken.

   Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat alpha hydroxy zuren (AHA's). Gebruik zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

   Actieve ingrediënten
   • Lactaatzuur: alpha hydroxy zuur, verwijdert dode huidcellen, hydrateert en verbleekt pigment
   • Ammonium Lactaat: houdt het vocht in de huid vast
   • Ureum: houdt het vocht in de huid vast
   derma lac lotion
   Terug naar de inhoud