Environ Skincare® Focus Care Comfort+ - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Environ Skincare® Focus Care Comfort+ - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Merken > ENVIRON®

Wilt u graag Environ producten aanschaffen? Als u een ervaren Environ gebruiker bent, kan dat in overleg.

Bel ons op 0183-635357 of stuur een e-mail naar: info@bodyesthetics.nl

ENVIRON® FOCUS CARE
(AANVULLENDE INTENSIEVE VERZORGING VOOR HUIDVERBETERING)


Het Environ Intensive gamma is speciaal ontwikkeld ter aanvulling van het stappensysteem van het AVST of Ionzyme gamma. Elk product bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals alpha hydroxy zuren of colostrum, ter behandeling van specifieke huidproblemen met name gevoeligheid, dunne huid, roodheid, grove huidtextuur en fotoveroudering.

  PRODUCTEN PRIJSLIJST:
    
   focus care comfort

   ENVIRON® FOCUS CARE COMFORT+ VITA-ENRICHED ANTIOXIDANT GEL


   Beschrijving
   Deze kalmerende en hydraterende gel is het perfecte serum onder je moisturiser om je huid voor te bereiden op de zon of om de gevoelige huid te kalmeren. Antioxidant Gel is ook geschikt als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige, ruwe of schilferige huid die voorbereid moet worden op producten met vitamine A.

   TIP: bewaar je Vita-Enriched Antioxidant Gel in de koelkast tijdens de warme periodes en gebruik hem ’s avonds als verkoelende aftersun voor je gelaat.
   Nog een TIP: was je het doelwit van een boosaardig insect? De Vita-Enriched Antioxidant Gel doet prima dienst als afterbite behandeling!
   En nog eentje omdat we overlopen van de TIPs: ook je man zal deze gel weten te appreciëren om zijn huid na het scheren te kalmeren.

   Actieve ingrediënten
   • Bètacaroteen: flavonoïde, antioxidant
   • Vitamine C (Ascorbyl Tetra Isopalmitaat): sterk antioxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt haarvaten, verbleekt pigment
   • Provitamine B5, vitamine E: antioxidanten, hydrateren
   • Tea Tree Oil: antiseptisch

   antioxidant gel

   ENVIRON® FOCUS CARE COMFORT+ VITA-ENRICHED COLOSTRUM GEL


   Beschrijving
   De essentiële voedingsstoffen helpen het immuunsysteem van de huid versterken, reduceren de zichtbaarheid van fijne lijntjes en roodheid en maken de dunne huid dikker. Geschikt voor de voortijdig verouderde, door zon beschadigde en probleemhuid (acne). Het hydraterende en kalmerende serum voor de mature, gevoelige huid of de huid met pukkels.
   Vita-Enriched Colostrum Gel maakt je huid jonger, sterker en vermindert de roodheden.

   Advies voor gebruik
   Breng Vita-Enriched Colostrum Gel (2 à 3 pompjes) ’s ochtends en ’s avonds aan na je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep), reiniging en toner. Breng vervolgens je moisturiser aan of meng samen met je Vita-Enriched Colostrum Gel. Colostrum Gel mag gecombineerd worden met om het even welk product uit alle Environ gamma's.

   TIP: deze gel bevat groeifactoren en ingrediënten die het immuunsysteem van je huid een boost geven. Daarom is het ook het perfecte middeltje om littekens te voorkomen en wond(j)es mooi te laten genezen, ook na bijv. plastische chirurgie. Laat eerst de wonde dichtgroeien alvorens het product aan te brengen.

   Actieve ingrediënten
   • Colostrum: herstelt, vertraagt huidveroudering, verhoogt de immuniteit
   • Vitamine C (Magnesium Ascorbyl Fosfaat): sterk antioxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt haarvaten, verbleekt pigment
   • Vitamine E: antioxidant
   • Lavendel: kalmeert, verzacht, herstelt
   • Cimicifuga Racemosa: flavonoïde, antioxidant, anti-ageing
   colostrum gel
   CONTACT
   Westwagenstraat 105
   4201 HG Gorinchem
   info@bodyesthetics.nl


   Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

   Terug naar de inhoud