Colorescience minerale foundations & concealers - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Colorescience minerale foundations & concealers - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
EEN MOOIE, GEZONDE HUID

Goede minerale make-up


Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar Colorescience® is veel meer dan dat. De gezondheidsbevorderende formules hebben voor miljoenen vrouwen van alle leeftijden, huidtypen en -problemen hun kwaliteit van leven verbeterd.

De ongeevenaarde producten van Colorescience® worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk gebruikt door duizenden artsen, doordat ze 365 dagen per jaar een unieke bescherming bieden tegen uv-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

De lijn wordt niet alleen gekenmerkt, doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingredienten; alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Colorescience® bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is het commitment van Colorescience® aan u.


Colorescience® Tint du Soleil™ SPF 30 UV Protective Foundation

Bereik duurzame schoonheid met onze gekleurde pure crème, Tint du Soleil™, met fysische bescherming tegen de zon met een beschermingsfactor SPF 30. Onze anti-oxidantrijke formule beschermt de huid en geeft pure dekking, terwijl voedende vitaminen de algehele gezondheid van de huid verbeteren.
 
​Gebruik: Breng 1 of 2 pompjes met de vingertoppen aan op gelaat en hals. Vervolg met een van de Sunforgettable Mineral Powders voor de ultieme zonbescherming.

1 fl. oz. / 30 ml / Prijs: € 65,-
Breed spectrum SPF 30 zonbescherming
Gaat 90 dagen mee bij normaal gebruik
Colorescience sunforgettable tint du soleil - light
Colorescience sunforgettable tint du soleil - light kleur
Colorescience sunforgettable tint du soleil - medium
Colorescience sunforgettable tint du soleil - medium kleur
Colorescience sunforgettable tint du soleil - tan
Colorescience sunforgettable tint du soleil - tan kleur
Colorescience sunforgettable tint du soleil - deep
Colorescience sunforgettable tint du soleil - deep kleur

Colorescience® Mineral Corrector Palette SPF 20 Light to Medium

Met dit veelzijdige palette kunt u eventuele imperfecties direct corrigeren. Mineral Corrector Palette heeft vijf tinten die rode, blauwe en gele huidtinten perfect neutraliseren en een langdurige, natuurlijke dekking bieden met SPF 20-bescherming tegen UV-straling en schadelijke invloeden van buitenaf.

ALLE COLORESCIENCE® RODUCTEN ZIJN VRIJ VAN: TALK, KLEURSTOFFEN, SYNTHETISCHE PARFUM, MINERALE OLIËN, ALCOHOL MET UITDROGENDE WERKING EN AGRESSIEVE CHEMISCHE INGREDIËNTEN.

Prijs € 63,50

Colorescience mineral corrector palette

Aanbevolen door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation


De Skin Perfectors worden door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation aanbevolen voor dagelijks gebruik, omdat ze een chemicalienvrije breedspectrum-bescherming bieden tegen uv-straling en externe invloeden.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud