Colorescience Skin Perfectors (3-in-1 Face Primers) - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Colorescience Skin Perfectors (3-in-1 Face Primers) - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
EEN MOOIE, GEZONDE HUID

Colorescience®: Een mooie, gezonde huid


Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar Colorescience® is veel meer dan dat. De gezondheidsbevorderende formules hebben voor miljoenen vrouwen van alle leeftijden, huidtypen en -problemen hun kwaliteit van leven verbeterd.

De ongeevenaarde producten van Colorescience® worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk gebruikt door duizenden artsen, doordat ze 365 dagen per jaar een unieke bescherming bieden tegen uv-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

De lijn wordt niet alleen gekenmerkt, doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingredienten; alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Colorescience® bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is het commitment van Colorescience® aan u.


Minerale make-up behandelingen

ALL CALM CLINICAL REDNESS CORRECTOR SPF 50

Deze 3-in-1 formule neutraliseert roodheid direct, helpt de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten en biedt een SPF 50 bescherming.
 

Minerale make-up rosacea en acne

Daarnaast zorgt het gepatenteerde BioSolace™ complex ervoor om op lange termijn verlichting te geven aan de gevoeligheid en roodheid van de huid.

All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50 is het eerste product dat niet alleen de bij rosacea en acne gebruikelijke roodheid bestrijd, het biedt ook bescherming tegen de cruciale veroorzaker van ontstekingen: uv-straling. All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50 is dankzij de verzachtende eigenschappen bij uitstek geschikt voor veilig en effectief gebruik na  behandelingen. Het kan naast behandelingen en voorgeschreven middelen gebruikt worden om het resultaat voor u nog verder te verbeteren.

Aanbevolen gebruik: Wrijf 1 of 2 pompjes tussen uw vingertoppen om het product te activeren. Smeer uw licht bevochtigde gezicht goed met de creme in. Zorg voor een gelijkmatige dekking als basis voor uw verdere make-up. Breng uw favoriete Colorescience foundation of enhancer aan. Smeer uw gezicht voor blijvende zonbescherming om de twee uur in met Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50

30 ml | Prijs €125,50
colorescience bronzing perfector SPF20

ALL CALM CLINICAL REDNESS CORRECTOR SPF 50


Voordelen:
 • Corrigeert: subtiele groene ondertonen neutraliseren en balanceren de roodheid
 • Beschermt: chemicaliënvrije, minerale SPF 50-bescherming tegen UVA/UVB, de nr. 1 oorzaak van roodheid en rosacea
 • Pakt aan: het BioSolace complex verzacht en kalmeert de huid door blijvende vermindering van gevoeligheid en bescherming tegen roodheid

ALLE COLORESCIENCE® PRODUCTEN ZIJN VRIJ VAN: TALK, KLEURSTOFFEN, SYNTHETISCHE PARFUM, MINERALE OLIËN, ALCOHOL MET UITDROGENDE WERKING EN AGRESSIEVE CHEMISCHE INGREDIËNTEN.

AWARDED


BESTE DAGCREME VOOR DE GEVOELIGE HUID
“When your skin needs to chill out, give it a calming dose of this lightly tinted formula, which contains green undertones to neutralize redness and mineral sunscreen to help prevent further inflammation.”
- O, The Oprah Magazine’s
Fall Beauty O-Ward

EVEN UP® CLINICAL PIGMENT PERFECTOR® SPF 50

Corrigeer, bescherm en verhelder uw huid op met Colorescience® Even Up® Clinical Pigment Perfector®. Licht getint en klinisch getest om verkleuring te verminderen en hardnekkige bruine vlekjes te vervagen, terwijl zinkoxide en titaandioxide beschermen tegen UVA/UVB-straling en externe invloeden.

Ideaal voor pigmentatie en verkleuring, deze geavanceerde 3-in-1-behandeling biedt:


 • Directe kleurcorrectie van bruine vlekjes en hyperpigmentatie door de onderliggende oorzaken aan te pakken
 • Bescherming tegen schade door de zon dankzij de chemicaliënvrije breedspectrum SPF 50 Sunscreen
 • Heeft de eigenschappen van een primer waardoor het alleen of onder andere make-up kan worden gebruikt
 • Even Up mag samen met niet-ablatieve behandelingen worden gebruikt (zoals IPL, chemische peeling en -dermale- fillers)

Aanbevolen gebruik: Wrijf 1 of 2 pompjes tussen uw vingertoppen om het product te activeren. Smeer uw licht bevochtigde gezicht goed met de creme in. Zorg voor een gelijkmatige dekking als basis voor uw verdere make-up. Breng uw favoriete Colorescience foundation of enhancer aan. Smeer uw gezicht voor blijvende zonbescherming om de twee uur in met Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50

30 ml | Prijs € 125,50
Colorescience even up clinical pigment perfector

EVEN UP® CLINICAL PIGMENT PERFECTOR® SPF 50


Voordelen:

 • Verheldert: Ons eigen LUMIRA®  Skin Brightening Complex is klinisch getest en pakt bruine vlekjes en andere huidverkleuring aan
 • Corrigeert: De minerale perfector met ijzeroxide vervaagt verkleuringen van de huid direct en zorgt voor een gelijkmatige huidskleur
 • Beschermt: Chemicaliënvrije minerale SPF 50 zonnebrand (met zinkoxide en titaniumdioxide) beschermt de huid tegen UVA/UVB straling en externe invloeden. Waterbestendig (40 minuten)ALLE COLORESCIENCE® PRODUCTEN ZIJN VRIJ VAN:

TALK, KLEURSTOFFEN, SYNTHETISCHE PARFUM, MINERALE OLIËN, ALCOHOL MET UITDROGENDE WERKING EN AGRESSIEVE CHEMISCHE INGREDIËNTEN.

Colorescience® Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35

De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 zorgen voor een zichtbare verbetering van de tekenen van huidveroudering en staan garant voor een frisse, jeugdige uitstraling. Beperkt de zichtbaarheid van donkere kringen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de krachtige hydratatie de gezondheid van het kwetsbare gebied rond de oogleden herstelt. 100% minerale zonbescherming biedt chemicaliënvrije SPF 35 bescherming tegen huidveroudering door blootstelling aan UVA/UVB.

Directe resultaten, blijvende verbetering:


 • Neutrale, perzikachtige toon die donkere kringen verheldert en corrigeert
 • Verkoelende applicator draagt bij aan vermindering van opgezwollen oogleden
 • Hydrateert voor een stevigere huid en minder zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
 • Breedspectrum SPF 35 PA+++ beschermt tegen toekomstige zonbeschadiging
 • Voorziet de huid van een laagje waarop oogmake-up soepel kan worden aangebracht

Aanbevolen gebruik: Breng Total Eye aan na All Calm, Even Up® of uw favoriete Skin Perfector. Breng een half pompje van het product op de punt van de applicator aan. Het gebied rond beide ogen met de applicator aanstippen en de creme rond de oogkassen, van
de zone onder de ogen tot de wenkbrauwen en de oogleden, uitsmeren. Met de vingertoppen inmasseren voor een perfecte finish. Maak uw look af met uw favoriete Colorescience Foundation of Enhancers. Breng om de twee uur Sunforgettable® Brush-on Sunscreen SPF 50 aan voor blijvende bescherming. Bij voorkeur twee maal per dag gebruiken.

Prijs € 81,50


Colorescience total eye 3-in-1 therapy

Colorescience® Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35


Voordelen:

Corrigeert: Verheldert het gebied rond de ogen direct, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en opgezwollen oogleden voor een frisse, uitgeruste uitstraling
Beschermt: Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 beschermt tegen UVA/UVB en overige externe factoren die bijdragen aan huidveroudering
Pakt aan: Herstelt de gezondheid van de huid dankzij hydratatie die verslapping van de huid bestrijdt en het gebied rond de ogen versterkt.
Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen, opgezwollen oogleden, fijne lijntjes en rimpels


DIRECT RESULTAAT
BLIJVENDE VERBETERING

De krachtige, klinisch bewezen ingrediënten van Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 bestrijden op effectieve wijze de tekenen van huidveroudering en staan garant voor een frisse, jeugdige uitstraling.

sunforgettable total protection face shield SPF 50

BESCHERMT
Chemicaliënvrij, 100% mineraal SPF 35 beschermt tegen UVA/UVB-straling en overige schadelijke invloeden van buitenaf die bijdragen aan huidveroudering.
sunforgettable total protection face shield SPF 50

BESTRIJDT
Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.
sunforgettable total protection face shield SPF 50

CORRIGEERT
Verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een frisse, uitgeruste look.

Aanbevolen door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation


De Skin Perfectors worden door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation aanbevolen voor dagelijks gebruik, omdat ze een chemicalienvrije breedspectrum-bescherming bieden tegen uv-straling en externe invloeden.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud