AMS gezichtsbehandelingen - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

AMS gezichtsbehandelingen - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
AMS Skin Body Health

AMS Skin Body Health is een cosmeceutical lijn met producten voor de huid, het lichaam en voedingssupplementen.


Deze lijn is ontwikkeld door cosmetisch artsen en huidspecialisten. We werken al meer dan 10 jaar samen met Drs. Annemarie Smits, die deze productlijn mede heeft ontwikkeld.

De producten bevatten werkstoffen zoals o.a. vitamine C en E, hyaluronzuur, glycolzuur en salicylzuur in milde doseringen zodat er zo min mogelijk kans is op irritatie van de huid.

Deze comfortabele productlijn is ontwikkeld om de gezonde huid te verzorgen en beschermen en bestaat uit verschillende producten die worden aangepast op de leeftijd en het huidtype.

Valmont celtherapie
”Vriendelijk ontvangst, super fijne behandeling, goede producten tijdens de behandeling en indien gewenst ook goed advies van fijne producten voor thuis!”klantenreviews

AMS behandelingen


Tijdens de AMS behandelingen maken we gebruik van cosmeceutical producten die o.a. vitamine C en E, hyaluronzuur, glycol- en salicylzuur bevatten. De huid wordt voorbereidt met een milde tot sterke peeling en we werken werkstofserums op basis van retinol en/of hyaluronzuur middels ultrageluid in de huid. Aansluitend volgt een kalmerend masker en het aanbrengen van een sunblock. Tijdens de Skin Boosting behandeling behandelen we de huid middels nanodermabrasie.

AMS STIMULERENDE BEHANDELING:
Behandelingen gericht op structuurverbetering, versteviging en pigmentatie.

Bij deze behandelingen richten we ons voornamelijk op het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, om de huid meer stevigheid, elasticiteit en egaliteit te geven.

AMS VOEDENDE BEHANDELING:
Behandelingen geschikt om droogte en doffheid van de huid te verbeteren.

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het voeden en hydrateren van de huid. We gebruiken in deze behandelingen veel producten met hyaluronzuur die hiervoor zorgen.

AMS KALMERENDE BEHANDELING:
Geschikt voor ontstekingen, rosacea/roodheid, eczeem/beschadigte epidermis.

De AMS kalmerende behandelinen zijn met name geschikt voor de gevoelige huid, rosacea en eczeem. Bij de vette huid met tekenen van acne en/of rosacea gebruiken we voornamelijk producten met Salicylzuur om de talgproductie te reguleren. In het geval van eczeem en een beschadigde epidermis is het belangrijk om de huid de herstellen met kalmerende producten zonder te veel irriterende stoffen.


De prijzen van de AMS behandelingen
Voedende behandeling
60 min
€ 95
Kalmerende behandeling
60 min
€ 95
Stimulerende behandeling
60 min
€ 95

De prijzen van de AMS behandelingen intensief (met ultrageluid)
Voedende behandeling60 min€ 115
Kalmerende behandeling
60 min
€ 115
Stimulerende behandeling
60 min
€ 115Skin Boosting behandeling
60 min
€ 125

Over BodyEsthetics Beauty Clinic

In onze beautykliniek kunt voor bijna alles terecht wat maar te maken heeft met schoonheid, zoals voor exclusieve AMS gezichtsbehandelingen. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, huidverjonging en natuurlijk gezichtsbehandelingen van AMS. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetische artsen, waardoor u sindsdien ook terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze schoonheidskliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al meer dan 15 jaar bestaat

Kies voor een Valmont gezichtsbehandeling bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Is uw huid toe aan een AMS behandeling en spreken de gezichtsbehandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Boek dan een behandeling of vraag gerust meer informatie aan over de behandelingen. U kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers door te bellen naar 0183-635357 of online te reserveren.

Terug naar de inhoud