Valmont gezichtsbehandelingen voor huidverjonging - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Valmont gezichtsbehandelingen voor huidverjonging - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Valmont - Op basis van celtherapie

Wat is cellulaire cosmetica?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater, dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.
Valmont celtherapie

Wat doet Valmont celtherapie voor de huid?

Valmont bestrijdt de tekenen destijds. Al meer dan 30 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met beste experts en een buitengewone verfijnde anti-aging productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.
”Vriendelijk ontvangst, super fijne behandeling, goede producten tijdens de behandeling en indien gewenst ook goed advies van fijne producten voor thuis!”klantenreviews

Valmont behandelingen


De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een van de, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont schoonheidsbehandelingen. Door de diversiteit aan behandelingen is er voor ieder huidtype een ritueel. De exclusieve Valmont celtherapie behandelingen bestaan uit 6 tot 12 essentiële stappen. De behandelingen zijn te boeken als Valmont Express (30 minuten), Complete (75 minuten) of Intensieve behandeling (90 minuten). Ernaast is er een speciaal detoxifierende behandeling (Purity of the Alps) en een Ritueel voor de oogcontour. Verbluffende resultaten worden behaald in de complete en intensieve behandeling, waarin het Valmont collageenvlies masker wordt toegepast.

VALMONT HYDRATATIE RITUEEL 'SOURCE OF BISSES'

Het gebrek aan hydratatie is een van de eerste tekenen van huidveroudering. Ontdek de exclusieve Valmont behandeling die de huid van een optimaal hydratatieproces in alle huidlagen voorziet. Een behandeling die de teken van veroudering door vochttekort compenseert een anti-verouderend werkt!

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de producten uit het HYDRATATIE BEAUTY RITUEEL

VALMONT ENERGIE RITUEEL 'VITALITY OF THE GLACIERS'

Vitaliserende behandeling voor een huid die een te kort heeft aan energie. Deze herstellende, anti-verouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongende werking aan de huid door een verbeterde zuurstofopname.

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van producten uit het ENERGIE RITUEEL

VALMONT GLANS RITUEEL 'BRIGHTNESS OF ICE'

Deze behandeling is speciaal gericht op antiveroudering. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans.

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de producten uit het GLANS RITUEEL

VALMONT VERSTEVIGEND EN LIFTEND RITUEEL 'SUMMIT OF THE CERVIN'

Anti-rimpel en verstevigende behandeling voor een huid die zichtbare tekenen van veroudering heeft. Deze herstellende, anti-verouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongend effect aan de huid.

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de producten uit het VERSTEVIGEND EN ANTI-RIMPEL RITUEEL

VALMONT REINIGINGSRITUEEL 'PURITY OF THE ALPS'


De nieuwe behandeling ‘Purity of the Alps’ biedt meer dan een eenvoudige huidreiniging, deze behandeling is een ware opwekking voor het gezicht. Deze deskundige behandeling bevat niet minder dan 12 stappen en is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een schone huid, zacht en comfortabel vrij van onzuiverheden! Van voorreiniging tot de finishing touch, Purity of the Alps combineert de fijnheid van subtiele handelingen met de effectiviteit van Valmont-producten. Deze nieuwste Valmont-behandeling is ontworpen om de teint te zuiveren, in evenwicht te houden en regeneren. De behandeling is bedoeld voor iedereen, in het bijzonder voor personen van wie de huid een gebrekkige textuur, een ongelijkmatige teint of een aanleg voor onvolkomenheden vertoont.

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van producten uit het REINIGINGS RITUEEL en HYDRATATIE RITUEEL.

VALMONT OOGCONTOUR RITUEEL 'REFLECTION ON A FROZEN LAKE'

Een behandeling voor de oogcontour, een gevoelige zone die speciale aandacht verdient. Donkere kringen en vermoedheidslijntjes worden aangepakt, en de oogzone wordt weer gladgestreken en gelift.

Bij deze behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de producten uit het VERSTEVIGEND EN LIFTEND RITUEEL

Welke werkstoffen zitten in de producten van Valmont?


 • 3 voudig DNA en RNA: deze staan bekend om antiverouderende eigenschappen.
 • Natrium: houdt het vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxydant.
 • Calcium: versterkt membraam van de cel, stimuleert de celdeling en versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
 • Magnesium: geeft energie.
 • Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
 • Peptides: deze staan bekend om de antirimpelwerking.
 • Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging

De prijzen van de Valmont behandelingen

HYDRATATIE RITUEEL
Express behandeling
30 min
€ 50
Basis behandeling60 min€ 80
Stress relieving behandeling met oogmasker
70 min
€ 95
*Complete behandeling
75 min€ 150
*Intensieve behandeling
90 min€ 175
ENERGIE RITUEEL
Express behandeling
30 min€ 50
*Complete behandeling
75 min€ 150
*Intensieve behandeling
90 min€ 175
GLANS RITUEEL
Express behandeling30 min€ 80
*Complete behandeling
75 min€ 165
*Intensieve behandeling
90 min€ 185
VERSTEVIGEND EN ANTI-RIMPEL RITUEEL
Express behandeling
30 min€ 50
*Complete behandeling
75 min€ 150
*Intensieve behandeling
90 min€ 165
REINIGINGSRITUEEL VOOR DE ONZUIVERE HUID
Purity of the Alps
50 min
€ 80
Purity of the Alps 75 min€ 145
OOGCONTOUR RITUEEL
*Complete behandeling
45 min€ 80
*incl. Collagen Mucopolysaccharides masker

Over BodyEsthetics Beauty Clinic

In onze beautykliniek kunt voor bijna alles terecht wat maar te maken heeft met schoonheid, zoals voor exclusieve Valmont gezichtsbehandelingen. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, huidverjonging en natuurlijk gezichtsbehandelingen van Valmont. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetische artsen, waardoor u sindsdien ook terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze schoonheidskliniek:

 • Vooruitstrevend en innovatief is
 • Alle behandelingen onder een dak aanbiedt
 • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
 • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
 • Al ruim 15 jaar bestaat

Kies voor een Valmont gezichtsbehandeling bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Is uw huid toe aan een celtherapie behandeling van Valmont en spreken de gezichtsbehandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Boek dan een behandeling of vraag gerust meer informatie aan over de behandelingen. U kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers door te bellen naar 0183-635357 of online te reserveren.

Terug naar de inhoud