Valmont lichaamsritueel - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Valmont lichaamsritueel - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
valmont corps
                    
    VALMONT CELTHERAPIE

    De hele dag door cellulaire activiteit voor uw huid. Of u nu kiest voor de werking van het drievoudig DNA of RNA in liposomen, of wellicht de peptidencocktail-proteïne met antirimpelwerking - met de gezichtsverzorging van Valmont bent u op de goede weg.

    PRODUCTEN PRIJSLIJST:
cellular scrub
CELLULAR REFINING SCRUB
Exfoliërende lichaamscrème

Een regelmatig geëxfolieerde huid absorbeert de actieve bestanddelen van de producten, die daarna aangebracht worden, veel beter. Met CELLULAR REFINING SCRUB kiest u voor doeltreffendheid en plezier, dankzij een romige en rijke formule die perfect aangepast is aan de droge huid. De kiezelalgen garanderen een perfect geëxfolieerde epidermis die zacht aanvoelt en satijnachtig glanst.
solution booster
D. SOLUTION BOOSTER  
Afslankend lichaamsserum

Dankzij een volkomen nieuwe combinatie van geavanceerde actieve bestanddelen (cafeïne, forskolin, eliminerend complex, drainerend complex enz.) die in hoge concentratie aanwezig zijn, bestrijdt D. SOLUTION BOOSTER in synergie alle fenomenen die verantwoordelijk zijn voor ontsierende rondingen en sinaasappelhuid. Zodra u het product aanbrengt, krijgt de huid een intens fris gevoel en voelt het lichaam getonifieerd aan.
curve shaper
C. CURVE SHAPER
Verstevigende lichaamscrème

Deze rijke balsem biedt de ultieme anti-aging voor het lichaam dankzij zijn DNA liposomen. Hij trekt heel snel in een verstevigt de huid met zijn hoge concentratie HYP-silicium. Dit product is ideaal in combinatie met D. SOLUTION BOOSTER en heet een verfijnende verstevigende en egaliserende werking op de huid.
hand nutrive treatment
HAND NUTRITIVE TREATMENT  
Hydraterende handcrème

Deze voedende handcrème concentreert de essentiële actieve bestanddelen om de zichtbare tekenen van huidveroudering te bestrijden. Triple DNA en RNA liposomen worden gecombineerd met vitamine E die de huid beschermt tegen cellulaire beschadiging. De smeuïge textuur garandeert een optimaal comfort zonder kleverig effect. Zowel in de zomer als in de winter zijn de handen zacht, mooi en goed beschermd.
Terug naar de inhoud