Valmont haar ritueel - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Valmont haar ritueel - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
recovering mask
VALMONT CELTHERAPIE

De hele dag door cellulaire activiteit voor uw huid. Of u nu kiest voor de werking van het drievoudig DNA of RNA in liposomen, of wellicht de peptidencocktail-proteïne met antirimpelwerking - met de gezichtsverzorging van Valmont bent u op de goede weg.

PRODUCTEN PRIJSLIJST:

regenarating cleanser
REGENERATING CLEANSER
Revitaliserende reiniging

Deze reiniging, een essentiële stap in de antiverouderende verzorging, combineert de zachtheid van een shampoo met de volheid van een crème. De reiniging verwijdert elke onzuiverheid en bereidt de haren en de hoofdhuid voor op volgende verzorgingsproducten. Drievoudig DNA en keratine versterken het haar vanaf de wortel en maken de haarvezels weer glad. Wasbeurt na wasbeurt krijgt het haar zijn vitale en stralende look terug.
beautyfing mist
BEAUTIFYING MIST

Krachtig concentraat voor een glanzend en goed verzorgde haardos.

De Beautifying Mist is een weldaad voor uw haar. Deze makkelijk en heerlijk geurende spray versterkt uw haar tot in de puntjes. Dit 'light-as-air care' herleeft uw haarkleur en geeft uw haar een schitterende en levendige glans. Dag na dag bouwt deze buitengewone mist aan gezond en sterk haar. Tevens zal deze spray uw kleurpigment optimaliseren en beschermen tegen het valer worden. Het haarcement wordt geoptimaliseerd en beschermd door deze met een zogenoemde "sluier" te beschermen tegen invloeden van buitenaf zónder het haar te verzwaren!

Heeft u gekleurd, dof en glansloos haar? Gebruik dan dagelijks deze Beautifying Mist en laat uw haardos weer stralen terwijl u werkt aan het afbreken en ouder worden van uw haarstructuur.
recovering mask
RECOVERING MASK
Cellulair crèmemasker

Dit masker is speciaal bedoeld voor haren die breekbaarder zijn als gevolg van de zichtbare tekenen van veroudering. De dubbele werking geeft een zichtbaar en onmiddellijk resultaat. Drievoudig DNA en een intensief complex verstevigen en stimuleren de stofwisseling van de hoofdhuid en de groei van het haar. Keratine herstelt de haarvezel en maakt schilfers glad. De haardos is voller, soepeler, glanzender en gemakkelijk te kammen.
hair scalp program
HAIR & SCALP STIMULATING PROGRAM  
Intensief stimulerend programma voor hoofdhuid en haar

Deze haarkuur is ideaal voor wie opnieuw een volle, stevige haardos wil. De unieke formule combineert een aantal bestanddelen die de hoofdhuid absoluut nodig heeft om de haargroei weer op gang te brengen en haaruitval te beperken. Drievoudig DNA, een antiglycatieconcentraat, een intensief complex en hechtingspeptiden stimuleren de haarbol en verstevigen de haarwortels. Dag na dag voelt het haar weer soepel, voller en zijdezacht aan.

Terug naar de inhoud