VALMONT ELIXIR DE GLACIERS - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

VALMONT ELIXIR DE GLACIERS - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
elixir de glaciers
VALMONT CELTHERAPIE

De hele dag door cellulaire activiteit voor uw huid. Of u nu kiest voor de werking van het drievoudig DNA of RNA in liposomen, of wellicht de peptidencocktail-proteïne met antirimpelwerking - met de gezichtsverzorging van Valmont bent u op de goede weg.

PRODUCTEN PRIJSLIJST:

elixir serum
L'ELIXIR DES GLACIERS SERUM PRÉCIEUX VOTRE VISAGE
Al het beste van Valmont in één luxueus gezichtsserum.

Uw anti-verouderings gezichtsserum. De essentie van verzorging: dit serum, een exclusieve formule van het L'Elixer des Glaciers met een tere, poederachtige textuur, heeft een onmiddelijk anti-verouderend en liftend resultaat. Dankzij de grondig herstructurerende werking wordt de huid elke dag mooier. Na verloop van enkele weken wordt de huid gladder, fluweelzacht en onberispelijk. Met het L'Elixer des Glaciers votre Visage vormt het L'Elixer des Glaciers serum Précieux een verzorgingsduo dat bij de bestrijding van de zichtbare tekenen des tijds zijn weerga niet kent.

HOE TE GEBRUIKEN:
Iedere ochtend en avond aanbrengen met zachte bewegingen over gezicht en hals. Om optimale houdbaarheid te garanderen wordt geadviseerd dit product binnen twee á drie maanden te gebruiken.

INGREDIENTEN:
 • Bio-polymeren van zoete amandel: vormt een 3-D netwerk op de opperhuid voor een direct waarneembare en zichtbaar liftende werking.
 • Micro-collageen: verbetert de collageensynthese voor een liftend effect tot in de diepte van de huid. Herstelt de lederhuid om de allerbeste ondersteuning aan de opperhuid te kunnen geven en om rimpels en fijne lijntjes glad te strijken.
 • Gletsjerwater: stimuleert de celwisseling, verhoogt het metabolisme van de cel en stimuleert het natuurlijk afweersysteem van de huid.
 • Drievoudig DNA: geeft een intense hydratatie en regeneratie, stimuleert cellulaire effectiviteit en beschermt ondersteunende vezels om de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden.
 • RNA: versterkt de eigenschappen van drievoudig DNA door het op niveau houden en stimuleren van de essentiële huidfuncties.
 • Essentieel extract van de Rode Zonnehoed: beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Stimuleert de celvernieuwing en het immuun systeem.
 • Essentieel extract van de Zeeduindoorn: neutraliseert de schadelijk extracten van vrije radicalen. Heeft een positieve werking op de microcirculatie. Stimuleert de verwijdering van dode huidcellen op het huidoppervlak.
 • Essentieel extract van de Muscaatroos: versterkt de lipide barrière en de beschermlaag van de huid. Bestrijdt dehydratatie en houdt de balans van het celmetabolisme in stand. Beschermt de huid tegen aanvallen van vrije radicalen.
elixir votre visage
L'ELIXIR DES GLACIERS VOTRE VISAGE
Al het beste van Valmont in één luxueuze crème.

Uw antiverouderings gezichtscrème om alle eigenschappen te behouden, wordt L'Elixer de Glaciers votre Visage 's morgens en 's avonds ruimschoots aangebracht en moet in de twee à drie maanden na aankoop gebruikt worden. In de loop van de dagen onthult deze goddelijke verzorging met een fijne, sensuele en op luxueuze wijze romige textuur een frissere teint, een gladdere huid die steviger en veerkrachtiger is, en die gewoon prachtig jong en fit is. Voor iedereen die opzoek is naar een uitzonderlijk effectieve, universeel antiverouderingsproduct en een luxueus moment van welbehagen.

HOE TE GEBRUIKEN:
Gebruik in de morgen als dagcrème en in de avond als nachtcrème. Met lichte strijkbewegingen aanbrengen op het gehele gezicht en de hals. Verbruik het product binnen 2 tot 3 maanden na aankoop om de volle versheid van het product te benutten.

INGREDIENTEN:
 • Gletsjerwater: stimuleert celveranderingen, geeft het celmetabolisme energie en stimuleert het natuurlijk afweersysteem.
 • HP DNA: helpt te beschermen tegen UV straling, heeft een intensief hydraterende werking, antioxiderende werking en sterke celvernieuwende eigenschappen. De concentratie HP DNA in L'Elixir des Glaciers is 5x geconcentreerder dan in andere Valmontproducten.
 • RNA: geeft de HP DNA weer kracht en vult haar eigenschappen aan door het behouden en stimuleren van de essentiële functies.
 • Essentiële extracten van Rode Zonnehoed: helpt de huid te beschermen tegen beschadigingen door vrije radicalen. Helpt celvernieuwing en het immuunsysteem te stimuleren.
 • Essentiële extracten van Duindoorn: neutraliseert het schadelijke effect van vrije radicalen. Heeft een positieve invloed op oppervlakte microcirculatie. Stimuleert de afbraak van oppervlakte dode cellen.
 • Essentiële extracten van Muskaatroos: versterkt de lipidebarrière en het beschermingssysteem. Gaat uitdroging tegen. Stimuleert het samengaan van celmetabolisme.
elixir vos yeux
L'ELIXIR DES GLACIERS VOS YEUX
Al het beste van Valmont in één luxueuze oogcrème

Uw antiverouderingscrème voor uw ogen. Omdat uw ogen uw meest waardevolle bezit zijn en omdat zij het meest blootgesteld worden aan de tekenen van veroudering, leent de meest waardevolle huidverzorgingsformule ter wereld nu haar allround dooltreffendheid en kracht uit aan het zeer gevoelige gebied rondom de ogen met l'Elixir des Glaciers vos yeux.

HOE TE GEBRUIKEN:
's Morgens en 's avonds royaal aanbrengen op het gebied rondom de ogen. Verbruik het product binnen 2 tot 3 maanden na aankoop om de volle versheid van het product te benutten.

INGREDIENTEN:
 • Extracten van Arnica en groene thee: decongestivum en antioxidant, stimuleren de afbraak van de purperblauwe verschijning van donkere kringen.
 • Extracten van rode algen en cafeïne: afvoerend en lipolytisch, stimuleert afname van zwellingen.
 • Gletsjerwater: stimuleert celveranderingen, geeft het celmetabolisme energie en stimuleert het natuurlijk afweersysteem.
 • HP DNA: helpt te beschermen tegen UV straling, heeft een intensief hydraterende werking, antioxiderende werking en sterke celvernieuwende eigenschappen. De concentratie HP DNA in L'Elixir des Glaciers is 3x geconcentreerder dan in andere Valmont producten.
 • RNA: completeert de krachten van HP DNA door het behouden en stimuleren van de essentiële huidfuncties.
 • Essentiële extracten van Rode Zonnehoed: helpt de huid te beschermen tegen beschadigingen door vrije radicalen. Helpt celvernieuwing en het immuunsysteem te stimuleren.
 • Essentiële extracten van Duindoorn: neutraliseert het schadelijke effect van vrije radicalen. Heeft een positieve invloed op oppervlakte microcirculatie waardoor donkere kringen worden tegengegaan. Stimuleert de afbraak van dode cellen aan het huidoppervlak.
 • Essentiële extracten van Muskaatroos: versterkt de lipidebarrière en het beschermingssysteem. Gaat uitdroging tegen. Stimuleert een harmonieus celmetabolisme.
serum majestueux
L'ELIXIR DE GLACIERS ESSENCE OF BEES SERUM MAJEXTUEUX VOS YEUX

Dit buitengewoon zijdezacht oogserum laat uw ogen weer stralen. Dag na dag zal de huid rondom uw ogen er zachter en strakker uit gaan zien.

HOE TE GEBRUIKEN:
1. Breng zowel 's morgens als 's avonds aan met de ringvingers.
2. Begin boven het oog in de binnenste hoek en strijk zachtjes naar boven richting slapen, recht naar de bovenkant van de wenkbrauw.
3. Breng het product aan op de ooglidvouw en onder de wenkbrauw gedurende 30 seconden door lichtjes te kloppen.
4. Laat het product enkele seconden intrekken alvorens u Vos Yeux Eye Contour Cream opbrengt.

Resultaten: Het bovenste ooglid is zichtbaar gelift. Rimpels worden glad gemaakt. Het ooggebied ziet er zichtbaar jonger en uitgerust uit.

INGREDIENTEN:
 • Honing
 • Propolis
 • Royal Jelly
cure majestueuse
L'ELIXIR DES GLACIERS ESSENCE OF BEES CURE MAJESTUEUSE VOTRE VISAGE

Ultiem voedend serum welke uw huid laat stralen zoals nooit tevoren.

Deze zeer zintuiglijke nectar is goddelijk om aan te brengen en wordt in recordtijd geabsorbeerd en samengevoegd met de huid waardoor de krachtige omega's en kostbare ingrediënten uit de korf worden vrijgegeven. De huid lijkt getransformeerd, soepeler, zachter en zichtbaar meer stralend.

Cure Majestueuse biedt de innovatieve prestaties van een serum gecombineerd met de extreme sensualiteit van een zintuiglijke olie met een lichte afwerking.

HOE TE GEBRUIKEN:
 • Breng zowel 's morgens en 's avonds enkel druppels olie aan op uw gezicht en hals. Masseer dit zachtjes in totdat het is opgenomen door de huid.
 • Voor een nóg zachter resultaat en een stralende huid mengt u een druppel Cure Majestueuse Votre Visage met Teint Precieux alvorens het aanbrengen.

INGREDIENTEN:
 • Honing
 • Propolis
 • Royal Jelly
masque majestueux
L'ELIXIR DES GLACIERS ESSENCE OF BEES MASQUE MAJESTUEUSE VOTRE VISAGE

Verrijk uw huid met hét anti-aging masker van deze eeuw!

Met zijn wisselende textuur creëert Masque Majestueux een zeldzame zintuiglijke ervaring en vult de huid met kostbare ingrediënten uit de korf. Geformuleerd om heerlijk gemasseerd te worden, onthult deze universele schoonheidsbalsem een gevoede, vernieuwde en prachtige zachte huid. Een genot voor de zintuigen en voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN:
1. Breng een of twee keer per week een dikke laag aan om uw huid schoon te maken.
2. Masseer uw gezicht met cirkelende opwaartse bewegingen gedurende 1 tot 2 minuten, op deze manier ontspant de huid en helpt het daarnaast om de voedende en actieve ingrediënten op te nemen. (Tijdens het masseren wordt de textuur van het masker vettiger.)
3. Laat het masker vervolgens 5 minuten inwerken en masseer daarna met natte handen. (De textuur wordt melkachtig)
4. Spoel het masker vervolgens af met water en vervolg met uw gebruikelijke gezichtsverzorgingsproducten.

INGREDIENTEN:
 • Honing
 • Propolis
 • Royal Jelly
Terug naar de inhoud