Rimpelbehandelingen en huidverjonging Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Rimpelbehandelingen en huidverjonging Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Wat wij behandelen
Cosmetische behandelingen tegen rimpels

Bent u op zoek naar behandelingen tegen rimpels?

Wanneer u toe bent aan behandelingen tegen rimpels bent u bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem aan het juiste adres! De schoonheidsspecialistes en cosmetische arsten van BodyEsthetics Beauty Clinic bieden effectieve huidverbeterende behandelingen en producten aan die zorgen voor een natuurlijk jonger uiterlijk van uw huid.

Voor welke behandelingen kunt u terecht bij BodyEsthetics Beauty Clinic?

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor cosmetische behandelingen tegen rimpels en voor medisch-cosmetische rimpelbehandelingen. Daarbij heeft u de keus uit een aantal behandelingen die voor huidverbetering en huidverjonging zullen zorgen.

Onder cosmetische rimpelbehandelingen vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:
Environ skincare
ENVIRON® Vitamine Skincare

Environ® biedt u een progamma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor vrouwen en mannen, alle huidtypes en -condities voor elke leeftijd en elk levensstadium.


Valmont
VALMONT celtherapie

Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.
Naaldloze mesotherapie
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.
Nano-dermabrasie
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.
Peelings
Peelings

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.
Microdermabrasie
Microdermabrasie

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.
Microneedling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.


Onder medisch-cosmetische rimpelbehandelingen vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:

Botox
Botox
®

Behandeling middels Botox® bij rimpels, hoofdpijn (migraine) en overmatige transpiratie.

Fillers
Fillers

Behandeling door middel van injectables met hyaluronzuur bij rimpels en voor volumenherstel in het gezicht en de lippen.

Huidverbeterende producten tegen rimpels

Naast behandelingen tegen rimpels, heeft BodyEsthetics Beauty Clinic ook een aantal huidverbeterende verzorgingsproducten in haar assortiment, zoals de producten van Environ, Valmont en Laviesage nutricosmetics. Deze producten kunt u allemaal kopen in onze beautykliniek in het Zuid-Hollandse Gorinchem. De meeste van deze producten tegen rimpels dragen ook bij aan huidverjonging en huidverbetering.

Over BodyEsthetics Beauty Clinic

Onze beautykliniek in het Zuid-Hollandse Gorinchem is niet zomaar een schoonheidssalon. Bij onze beautykliniek kunt u namelijk voor bijna alles terecht wat maar te maken heeft met schoonheid, zoals voor behandelingen tegen rimpels. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, huidverjonging en natuurlijk behandelingen tegen rimpels. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetische artsen, waardoor u sindsdien ook terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze schoonheidskliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Alle behandelingen onder een dak aanbiedt
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al 15 jaar bestaat

Kies voor een rimpelbehandeling bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Is uw huid wel toe aan een rimpelbehandeling en spreken de huidverbeterende behandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Boek dan een behandeling of vraag gerust meer informatie aan over de behandelingen. U kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers door te bellen naar 0183-635357 of online te reserveren. De cosmetische artsen zijn aan volgende dagen bij BodyEsthetics Beauty Clinic aanwezig: data cosmetische artsen.
Terug naar de inhoud