Jane Iredale skin care make-up | Hydratatie - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud
    Jane Iredale skincare make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED.

JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Hydration Sprays

D2O™ Hydration Spray
Een gezichtsspray die helpt hydrateren en de huidcellen doet uitzetten. Bevat belangrijke ingrediënten die de huid kalmeren en beschermen. Het heeft de geur van Ylang Ylang en fixeert de mineralen.

Balance Hydration Spray
Een gezichtsspray specifiek geformuleerd om de olieproductie in de huid en pH te helpen balanceren. Essentiële olie van sinaasappel, extract van sinaasappelschil, extract van pompelmoesschil en algenextract kalmeren en voeden de huid. Het fixeert de mineralen.

POMMISST™ Hydration Spray
Een gezichtsspray met de toegevoegde goede werking van granaatappelextract, een krachtig antioxidant. Hydrateert, verzorgt en beschermt alle huidtypes. Het fixeert de mineralen.
Pommist
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud