Jane Iredale skin care make-up | Concealer - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud
    Jane Iredale skincare make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED.

JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Circle\Delete® Concealer

Zowel een oogverzoring als een concealer met conditioners zoals Moringa olie en avocado-olie. Beide bevatten veel vitamines A, C, D en E. Bevat extract van groene thee, een krachtig antioxidant.
circle delete
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Active Light® Under-eye Concealer

Ingrediënten zoals komkommer en witte thee hebben een heilzame werking op vermoeide ogen. Voorts bevat deze concealer boekweitwas, een ideaal middel tegen een gezwollen huid onder de ogen. Avocado en zonnebloemolie voeden de delicate zone rond het oog. Werkt zowel camouflerend als verhelderend.

Vermindert irritaties en een gezwollen huid rond de ogen. Camoufleert rimpels, tekenen van vermoeidheid en diepe lijnen. Uniek verdeelpompje voor een eenvoudige en snelle applicatie. Door draaibewegingen komt het product vrij.

Draai voorzichtig aan het uiteinde van de huls tot er een kleine hoeveelheid product in het kwastje vrijkomt. Je hebt maar heel weinig nodig voor een perfect dekkend effect. Aanbrengen over de hele zone onder de ogen en zelfs rond de neus, lippen of andere zones van het gelaat die je wil oplichten. Het penseel is ontworpen om gemakkelijk in de gelaatsholte te passen tussen de neus en de binnenhoek van de ogen. Active Light zal deze zone oplichten. Met de Camouflage Brush of vingertoppen het product vervagen. Werk af met een minerale foundation indien gewenst. Active Light is verkrijgbaar in zes kleuren die gebaseerd zijn op CircleDelete kleuren. CircleDelete 1 stemt overeen met Active Light 1 en 2, CircleDelete 2 stemt overeen met Active Light 3 en 4 (opgelet, deze kleuren zijn niet 100% identiek) Active Light 5 en 6 zijn bijzonder geschikt voor personen met een donkere huid. Gebruik de Camouflage Brush indien je over de concealer een ander product wil aanbrengen.
active light
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Disappear™ Concealer with Green Tea Extract

Formule op basis van liposomen. Extract van groene thee is een antioxidant en staat tevens bekend om zijn heilzame werking op acne. Dankzij de unieke applicator kan je de crème ook zonder borstel aanbrengen. Puistjes genezen sneller. Zeewier en extracten van groene thee zijn verzorgend voor de huid. Superoxide-dismutase, een koperhoudend enzyme eiwit, gaat de vorming van vrije radicalen tegen.

Rechtstreeks op de huid met de applicator of met onze Camouflage Brush aanbrengen. In laagjes aanbrengen en vervagen naar de zijkant van het gelaat toe. Wanneer je voldoende concealer hebt gebruikt, met onze Flocked Sponge Amazing Base® of PurePressed® poeder op de huid deppen.

Disappear hecht zich sterk aan de foundation. Zo verkrijg je een zeer dekkende afwerking. Het is daarom aangeraden om deze concealer spaarzaam aan te brengen om strepen te voorkomen.

dissapear
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Zap&Hide® Blemish Concealer

Zap is een heldere stick die heilzame antiseptische en ontstekingswerende extracten bevat. Hide is een sterk gepigmenteerde, crèmige concealer om de onzuiverheden te verdoezelen. Zap&Hide® is krachtig en efficiënt, maar zacht genoeg om zoveel als gewenst te gebruiken. Hou je huid fris en net de hele dag lang.

Snelle, onoverwinbare behandeling tegen acné, alsook concealer. Zap dag en nacht, Hide gedurende de dag. Gebruik ze samen om de snelste resultaten te verkrijgen. Camoufleert onzuiverheden en doet ze verdwijnen. Voorkomt roodheden en verkleuringen. Antibacterieel en ontstekingswerend. Drie tinten: Z1, Z2 en Z3

Gebruik de blemish balm alleen als nachtverzorging en onder de concealer voor overdag.

Reinig het gebied dat u wenst te verdoezelen. Breng Blemish Balm (de transparante zijde) aan op de pukkel. Breng daarna de Blemish Concealer aan vervaag de randen met de vinger of de Camouflage Brush.

Breng vervolgens een laagje Amazing Base® of PurePressed®Base aan.

duo
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Enlighten Concealer™

Een concealer die tegelijkertijd verzorgt. - Ideaal voor het verbergen van donkere kringen en wallen onder de ogen, en donkere vlekken op de huid. - Enlighten 1 is geschikt voor lichte tot medium huidtinten, Enlighten 2 het beste is voor medium tot donkere huidskleur. - Deze concealer bevat een innovatief trio van plantenextracten die de huid helpt verlichten, de wallen vermindert, hydrateert en verstevigt. - Bevat moringaolie, een buitengewoon verzorgend ingrediënt dat de huid kalmeert en een krachtige anti-irriterende en anti-oxiderende werking biedt. - Heerlijk, frisse geur die kalmerend werkt op de zintuigen.

Werk af met je favoriete foundation en fixeer met één van onze hydraterende sprays.

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan met de Camouflage Brush in een dun laagje. Beweeg het penseel kruiselings over de zone van toepassing.

Als meer blending nodig is, gebruik dan de ringvinger om de randjes van Enlighten te vervagen.
Gebruik op donkere kringen onder de ogen, of op bruin-grijzige verkleuringen in het gelaat.

JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
Corrective Colors

Effent de huidskleur en zorgt voor een onberispelijke afwerking. Geel heft rode vlekjes op, perzik heft blauwe op en lila de gele. Beige is een concealerkleur die neutraliseert. Geeft een helder, licht resultaat. Inclusief aanbrengspatel.

Vermijd dat er meer aandacht gaat naar hetgene u juist probeert te verbergen.Het geheim van een goede camouflage is "beter , niet perfect". Bekijk uzelf in de spiegel vanop een afstand van 1-1.5 meter. Als het van op die afstand er goed uitziet , bent u klaar !

Corrective Colors met onze Camouflage Brush in stipjes of kriskras aanbrengen.Vervolgens PurePressed® Base of Amazing Base® op de gecamoufleerde delen met de Flocked Sponge deppen.

Indien er nog oneffenheden zichtbaar zijn, opnieuw een laagje concealer aanbrengen en afwerken met mineraal poeder. Indien nodig, deze bewerking meermaals herhalen totdat de zone(s) voldoende gecamoufleerd zijn.

Eindig met uw favoriete hydraterende spray.

Kies de juiste kleur: geel heft rode vlekjes op; perzik heft blauw, purper en grijs op, lila heft geel op.

concealer
concealer kit
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud