Stressvrij - coaching - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Stressvrij - coaching - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Coaching

Stressfree coaching in Gorinchem

Stress en emotie Coach en PSYCH-K facilitator - Nargis Shah


Wil je veranderen op een dieper niveau? En wil je je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten/gedrags (patronen) nu écht gaan aanpakken? Dan ben je van harte welkom bij mij. Ik ben gespecialiseerd in: verandering op het niveau van het onderbewuste.
Nargis Shah coach

PSYCH-K


Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik werk met technieken (o.a PSYCH-K) waarbij zowel je bewuste als je onderbewuste wordt aangesproken om je gewenste verandering door te maken. Zo pak je de oorzaak van je probleem aan, in plaats van alleen aan je symptomen te werken. Want alleen maar praten - dat helpt niet.

Je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, patronen en belemmerende overtuigingen zitten voornamelijk verankerd in je onderbewuste. Zo zijn ze een automatisme geworden. En is het nu lastig voor je geworden om het te veranderen en kom je er zelf niet meer uit. Hier help ik je graag bij.

Ik bied helderheid, een veilige omgeving en creëer overzicht, zodat jij met vertrouwen in contact met jezelf komt te staan en wat jij wilt.

Neem de eerste stap en plan een afspraak!

Wilt u een afspraak inplannen? Stuur dan een e-mail naar: info@stressfree.nl of bel 0640554676

Locatie: BodyEsthetics Gorinchem // Het Coachhuis Den Haag


Warme groeten,

Nargis Shah

Over Stressfree coaching


Uitgebreide informatie over de werkzijze van Nargis Shah vindt u op haar persoonlijke website via de volgende link: www.stressfree.nl

Terug naar de inhoud