Een bindweefselmassage bij BodyEsthetics Beauty Clinic | Body Esthetics - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Een bindweefselmassage bij BodyEsthetics Beauty Clinic | Body Esthetics - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Bindweefselmassage

Wat is een bindweefselmassage voor het gezicht van BodyEsthetics?

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste die u een bindweefselmassage kan geven? Zoek dan niet verder, want u bent voor een bindweefselmassage van bijvoorbeeld het gezicht aan het juiste adres bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem! Door de huid van het gezicht tijdens de bindweefselmassage intensief te masseren, wordt de doorbloeding van de huid beter en krijgt u een stevigere huid met minder diepe lijnen.
Bindweefselmassage in Gorinchem

Hoe werkt de bindweefselmassage van het gezicht?

Na de bindweefselmassage zijn rimpels en littekens minder zichtbaar. Een bindweefselmassage voor het gezicht is een zeer intensieve behandeling waarbij veel gebruik wordt gemaakt van een stevige knijp- en roltechniek. Deze stevige knijp- en roltechniek zorgt er voor dat verklevingen los raken en afvalstoffen worden afgevoerd. Doordat eventuele verklevingen los raken en afvalstoffen afgevoerd worden, wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Naast op de doorbloeding van de huid, heeft deze techniek ook een positief effect op de mastcellen en de fibroblasten. Deze mastcellen maken hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur zorgt er voor dat de huid vocht vasthoudt, waardoor de huid voller oogt. Doordat fibroblasten collageen aanmaken, wordt de huid ook nog eens steviger. Ook stimuleert een bindweefselmassage de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Een bindweefselmassage voor het gezicht zorgt er dus voor dat de tekenen van veroudering tegen worden gegaan en de huid strakker en gladder wordt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht.

Na de bindweefselmassage

Na de bindweefselmassage van bijvoorbeeld het gezicht zal de huid er rood uit zien en warm aanvoelen, maar dit trekt na een paar uur weer weg. U zult al na één bindweefselmassage resultaat zien, maar voor het optimale resultaat adviseren we de bindweefselmassages in kuurverband te ondergaan. In overleg met uw behandelend huidspecialist kunt u huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren. Afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat wordt de bindweefselmassage 1 tot 2 keer per week uitgevoerd door de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic.

Wat zijn de resultaten van een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage voor het gezicht heeft de volgende positieve effecten op de huid van uw gezicht:

  • Frisse en gezonde uitstraling
  • Verbeterde doorbloeding van de huid
  • Strakkere en stevigere huid
  • Minder lijntjes, littekens en rimpels
  • Ontspannende gezichtsuitdrukking

Naast voor de huid van het gezicht, is een bindweefselmassage voor het lichaam ook mogelijk. Bijvoorbeeld een bindweefselmassage voor de rug, een bindweefselmassage voor de buik of voor de benen. Voor een bindweefselmassage voor de benen of andere delen van het lichaam, wordt vaak gebruik gemaakt van Endermologie. Endermologie vermindert vetophopingen en maakt de huid gezond en sterk.
 

Over BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem

We vertellen u graag wat meer over BodyEsthetics Beauty Clinic, want deze schoonheidssalon is niet zomaar een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor een hele hoop schoonheidsbehandelingen, zoals een bindweefselmassage voor de benen, de rug of een bindweefselmassage voor de buik. Ook kunt u bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht voor gezichtsbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, lichaamsbehandelingen en ook nog eens voor behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Omdat deze schoonheidssalon in Gorinchem sinds 2012 samenwerkt met een aantal ervaren en professionele artsen, kunt u naast voor een bindweefselmassage bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen met Botoxen behandelingen met Teosyal
®
hyaluronzuur
.
 
Zelfs wanneer u zin heeft in een dag vol spa en wellness behandelingen bent u hier aan het juiste adres. Kortom: bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u voor allerlei schoonheidsbehandelingen terecht, waaronder voor een bindweefselmassage voor het gezicht.

BodyEsthetics Beauty Clinic is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze Beauty Clinic:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alles wordt aangeboden onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend is en eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

De kosten van een bindweefselmassage

Bindweefselmassage 45 min: € 60
Bindweefselmassage intensief 60 min: € 90
Bindweefselmassage met Valmont reiningsbehandeling en instant stress relieving oogmasker 75 min: €115
Bindweefselmassage collaageen intensief 90 min: €135

Genoemde prijzen zijn per behandeling.

Boek een bindweefselmassage bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Bent u overtuigd van wat een bindweefselmassage kan betekenen voor uw gezicht en wilt u graag een behandeling boeken? Dat kan door online te reserveren. Wilt u meer weten over een bindweefselmassage van BodyEsthetics Beauty Clinic of bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten die een bindweefselmassage hebben ondergaan? Neem dan gerust contact op met de medewerkers door te bellen naar 0183-635357. Ze staan u graag te woord.
Terug naar de inhoud