NAALDLOZE MESOTHERAPIE, ULTRAGELUIDSBEHANDELING - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

COSMETISCH
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.

Met deze systemen kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering (anti-aging).

Deze anti-aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt.

Doordat de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt (van de afzettingen aan de celmembranen), heeft dit als voordeel dat de huid beter gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen onttrekken namelijk vocht aan het weefsel.

Door de micromassage ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Bovendien wordt de bloedcirculatie verbeterd en er komt een effectieve drainage tot stand.

Deze behandeling kan enkel of in kuurverband worden toegepast en is voor alle huidtypen geschikt. Voor een echte verbetering van de huidconditie is een kuur noodzakelijk. De kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen.

Verschillende indicaties kunnen worden verholpen cq. verbeterd:

  • Roodheid en couperose
  • Littekens en striae
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Vochtwallen

Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. Voor huidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk.

TARIEVEN

NAALDLOZE MESOTHERAPIE EYEZONE OOGCONTOUR | € 30
Tegen vochtwallen en verslapping van de oogcontour.

NAALDLOZE MESOTHERAPIE | € 65
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Lichte peeling van de huid. Insluizen van werkzame stoffen middels naaldloze mesotherapie. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

NAALDLOZE MESOTHERAPIE MET PEELING | € 95
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Intensieve peeling aangepast aan de huidconditie. Insluizen van werkzame stoffen middels naaldloze mesotherapie. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

NAALDLOZE MESOTHERAPIE INTENSIEF | € 115
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Intensieve peeling aangepast aan de huidconditie. Insluizen van werkzame stoffen middels naaldloze mesotherapie. Aansluitend wordt een alginaatmasker aangebracht en ontvangt u een hoofdhuid, hand/arm- of voetmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Genoemde prijzen zijn per behandeling.


Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu