JANE IREDALE SKIN CARE MAKEUP - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

JANE IREDALE® SKIN CARE MAKE-UP
    Jane Iredale skincare make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED.

Starter Kits

Ontdek het verschil met dit basispakket voor een mooie huid van jane iredale dat wij jou aanbieden in een chique en compact make-up tasje met een extra grote spiegel. Een gezonde en stralende huid is makkelijker dan je denkt!

Smooth Affair is een verhelderende primer die jouw huid voedt en voorbereidt: hij heeft een verhelderend en vochtinbrengend effect en zorgt ervoor dat de make-up gemakkelijker kan aangebracht worden en ook langer blijft zitten.
De multifunctionele Amazing Base en PurePressed Base, die erkend en aanbevolen worden door The Skin Cancer Foundation, bevatten elk vier belangrijke fucties: Foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorgende actieve ingrediënten.
POMMISST hydrateert, conditioneert en beschermt jouw huid. Met dit product fixeer je jouw basis.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu