HUIDANALYSE SKIN SPECIALIST - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

COSMETISCH
High-tech huidanalyse met het Skin Specialist apparaat:
 
Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid is het begin van een optimale huidconditie. Een juiste huidanalyse kan bijvoorbeeld uw aanwezige huidproblemen bevestigen, maar kan tevens voor u niet zichtbare problemen zoals een te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit in kaart brengen.
 
Met behulp van de geavanceerde techniek van het Skin Specialist Apparaat kunnen we een uitgebreide analyse van uw huid maken en worden zaken in kaart gebracht die met het blote oog niet altijd zichtbaar zijn. Met behulp van 7 lenzen/sensoren kan uw huid tot maximaal 50 keer vergroot worden. Verschillende parameters kunnen worden opgemeten: bijvoorbeeld het vocht- en talggehalte van uw huid, de elasticiteit van uw huid, couperose, pigment, maar ook de diepte van eventuele rimpels worden voor u op een LCD scherm gevisualiseerd.
 
Pas wanneer u exact weet wat uw huidconditie is, kunnen door het samenstellen van een persoonlijk en effectief behandelplan met de juiste huidverzorgingsproducten, uw eventuele huidproblemen worden opgelost.

Vraag uw specialist naar de mogelijkheden van het Skin Specialist apparaat.SKIN SPECALIST HUIDANALYSE
30 min€ 30
RESERVEER ONLINE
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu