HARMONY YAG LASER - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MEDISCH COSMETISCH > IPL EN LASER
    HARMONY YAG LASER

    HARMONY-YAG LASER 360TM is het nieuwe lasersysteem, als een van de eerste op de Nederlandse markt. Het Het harmony-Yag Laser programma combineert verschillende technologieën om de meest voorkomende (vaak ouderdoms-)verschijnselen van de huid van binnenuit op een natuurlijke manier te behandelen. Harmony-Yag Laser is het meest uitgebreide systeem voor esthetische laser-en lichtbehandelingen programma dat beschikbaar is in Nederland. Met Harmony-Yag Laser 360TM kunnen we meer dan 60 verschillende behandelprogramma’s aanbieden. Voor elke behandeling is er een apart handstuk beschikbaar, ieder met een eigen lichtspectrum.

  • OOGLEDEN kunnen zowel boven als onder met behulp van de Fractional Erbium Yag Laser prima worden behandeld.

  • COUPEROSE zijn ontsierende kleine rode bloedvaatjes die in de oppervlakkige huidlaag gelegen zijn. Ze zijn tekenend voor een verstoorde bloedcirculatie in de huid. Met behulp van het couperose handstuk worden deze vaatjes van buitenaf opgewarmd, waarna ze verdwijnen.

  • PIGMENTVLEKKEN ontstaan door plaatselijke ophopingen van melanine in de huid. Alhoewel dit niet gevaarlijk is (behalve bij sommige moedervlekken), is dit cosmetisch vaak niet fraai. Behandeling van pigment- en ouderdomsvlekken en sproeten op gezicht en lichaam (decollete, handen etc.)

  • STRIAE zijn beschadigingen in de huid die ontstaan na een te grote trekkracht op de huid (zwangerschap of sterke gewichtstoename). De combinatie behandeling met het infrarood handstuk en de gefractioneerde laser levert in de meeste gevallen een perfect resultaat op.     
     

TARIEVEN

tot 3 flitsen € 80,-
1 zone (wang/voorhoofd)  € 150,-
2 zone's € 250,-
Gehele gezicht € 300,-

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu