FRACTIONAL CO2 LASER BEHANDELING - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MEDISCH COSMETISCH > IPL EN LASER
  HUIDVERJONGING MET DE PIXEL CO2 LASER

  De CO2 gefractioneerde Laser is de meest krachtigste laserbehandeling die er op dit moment bestaat. Met de gefractioneerde Co2 laser behalen worden resultaten behaald die enorm zijn en zelfs niet te vergelijken zijn met het oog op huidverstrakking in vergelijking tot een chirurgische face-of halslift. De behandeling is uitermate geschikt voor diepere rimpels, verslapping van de huid, algehele huidveroudering en (acne) littekens. De CO2 fractional  heeft in tegenstelling tot de allereerste CO2 lasers een korte hersteltijd van gemiddeld 5 a 6 dagen (daar waar de herstel tijd voorheen minimaal 6 weken was).

  Werking
  De laser pixels worden in de huid geprojecteerd en maken er als ware kanaaltjes in van waaruit de vernieuwing van collageen plaatsvindt. De intacte onbeschadigde huid rond de plaats van deze kanaaltjes bevorderen het snellere genezingsproces.

  Dit zorgt voor : 
  • egalisering van de huid in kleur en structuur, 
  • verbetering van de huidkwaliteit, 
  • verjonging en verstrakking van de huid, 
  • stimulering van (nieuw) collageen, 
  • bevordering van de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes (dus een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen).

  • Kortom: de CO2 fractional  laser schoont vervuilde en ‘verstopte’ huidlagen op waardoor er naast een aanzienlijke huidverstrakking ook een verbetering van het stofwisselingsproces in de huid optreedt.
            


    
   NA DE BEHANDELING
   Direct na de behandeling ziet de huid er 2 tot 4 dagen rood uit. Het raster van lichtprojectie is lichtelijk zichtbaar. De huid voelt de eerste dag warm aan en dit zakt geleidelijk af. De mate waarin dit zichtbaar is verschilt van persoon tot persoon. Het behandelde gebied mag de tweede dag al gecamoufleerd worden. De huid dient de eerste week met vettige crème (VALMONT Regenera II) te worden ingesmeerd. Dit zorgt voor een perfect herstel en draagt bij aan het resultaat. Extra water drinken is aan te raden. Dit zorgt voor ondersteuning in het herstel van de huid. Alcoholgebruik wordt in de eerste week afgeraden.
   Na de Pixel Co2 Laser behandeling mag de huid de eerste 4 weken niet met de zonlicht in aanraking komen. Het zonlicht verstoord het genezingsproces, waardoor het optimale resultaat niet kan worden behaald. Ook kan het pigmentatie en verbranding veroorzaken omdat de vernieuwde huid nog geen natuurlijke bescherming heeft kunnen opbouwen. Na 4 weken raden we u aan om een uur voordat u naar buiten gaat een sunblock met factor 50 te gebruiken.

  TARIEVEN

  De prijs van de behandeling is afhankelijk van het te behandelnde gebied en de intensiteit van de behandeling.

  Full face € 1495
  Ogen onder € 375
  Ogen boven € 275
  Hals klein € 595
  Hals groot € 695
  Decolleté € 1495
  Handen € 475
  Knieën € 995
  Armen binnenkant bij oksel klein € 795
  Armen binnenkant bij oksel groot € 995
  Acne klein littekens 3 € 175
  Acne groot littekens per stuk € 125
  Verdovingscrème € 30

  ONLINE RESERVERING
  Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu